Boblberg logo
Ida – Fandt frivillige til to festivaller

Ida – Fandt frivillige til to festivaller

Det var på sin skole, at Ida for første gang hørte om Boblberg. Hun manglede frivillige til Jellinge Festival og Heartland Festival og tænkte, at Boblberg var det helt rigtige sted at finde dem. Hun oprettede derfor to bobler, en til hver festival, hvor hun beskrev, hvad det frivillige job gik ud på. Derudover gik hun meget op i at gøre boblerne personlige, letlæselige og fangende, for at gøre det mere spændende.

Kort tid efter kom første henvendelse og efter 14 dage eksploderede det nærmest med henvendelser. Udover sine egne bobler, henvendte hun sig også til andre bobler, som hun tænkte det kunne være relevant for. Alle dem hun var i kontakt med, var i alle aldre. Ida fik også en henvendelse fra en 62-årig ældre kvinde, men måtte desværre melde fra grundet sygdom. Inden hun havde set sig om, havde hun fundet alle de frivillige til de to festivaller, som hun havde brug for.

Ida har fået en rigtig god oplevelse ud af at bruge Boblberg, og det er absolut ikke sidste gang, hun vil benytte sig af platformen. Hun har også anbefalet det til sin familie.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.720 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her