Boblberg logo
Chloé – Har fået en større omgangskreds

Chloé – Har fået en større omgangskreds

Chloé begyndte at skrive til en masse jævnaldrende piger på Boblberg og fik kontakt til flere forskellige. En af de første hun mødtes med, var Alberte. De aftalte at mødes et sted, hvor de begge følte sig trygge og gik derefter en tur. Fra første sekund fandt de hinandens selskab helt naturligt. Når de mødes, laver de alt lige fra at tage ud og spise sammen, overnatte hos hinanden til at tage til koncerter sammen.

Chloé har også mødtes med en anden pige, som tidligere har haft svært ved at få venner. De har et godt forhold til hinanden, og Chloé hjælper hende med at få nye venner og overskride hendes grænser. Hun har næsten ikke styr på, hvor mange personer hun har skrevet med, men hun har planer om at mødes med 20-30 forskellige mennesker. For Chloé er det ikke grænseoverskridende at mødes med folk, hun har mødt på internettet. Hun bruger det i stedet som et værktøj til at lære en masse nye mennesker at kende og udvide sin vennekreds. Når hun skal møde nye mennesker, mødes hun altid på det samme sted og går en tur sammen med personen, da det giver hende en tryghed.

”Jeg er sjældent hjemme, og jeg har hele tiden planer. Det er nemt at finde nye venner på Boblberg, da der er mange, der søger det samme som en selv.”- Chloé

I dag har Chloé meget at se til, da hun er startet på en uddannelse og har en masse aftaler. Hun skriver også med en pige, som skal starte på den samme uddannelse, som hun selv går på. Chloé fortæller, at hun tror, at hun havde siddet meget derhjemme, hvis ikke det havde været for Boblberg og anbefaler også platformen til sine venner og andre, som vil udvide deres omgangskreds.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.952 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her