Boblberg logo
Ninni – Har stiftet en dialoggruppe og fundet en badmintonmakker

Ninni – Har stiftet en dialoggruppe og fundet en badmintonmakker

Det var igennem Ninnis eksmand, som havde fundet et volleyballhold gennem platformen, at hun for første gang hørte om Boblberg. Hun kiggede først lidt rundt på platformen og besluttede sig så for at skrive til en, der søgte badmintonvenner. De lavede en aftale, men Ninni var der kun tre gange, da Ninnis ønske egentlig kun var at spille med en enkelt og ikke i større grupper. Ninni besluttede sig derfor for at oprette sin egen bobl, men til et lidt anderledes emne, nemlig en dialoggruppe. Ninni fik samlet tre andre, som mødtes første gang på Paludan bogcafé en onsdag aften. Snakken gik fra første sekund, også selvom, at det ifølge Ninni, var lidt utraditionelt:

”Vi aftalte at mødes til en snak om, hvem vi hver især var og hvad vi ville være, og hvordan det måske kunne være, at der er et hul mellem det. Det var pointen med det hele, at vi ikke ville opbygge fordomme om, hvem vi var.”

- Ninni

Snakken endte ud i menneskerettigheder, og de aftalte at mødes igen, da de alle følte, at der var meget mere de kunne diskutere og tage op og vende. Næste gang har de aftalt at snakke om Churchill, som en af de andre synes rigtig godt om, og derfor vil forklare mere om.

Ninni er vild med Boblbergs koncept og den dialoggruppe, hun har fået stablet på benene. Ninni har også oprettet en bobl, hvor hun søgte efter en badmintonmakker. Hun fik en besked fra Gitte, som spurgte hvornår de skulle mødes. To dage efter mødtes de i Nørrebrohallen, hvor de spillede en times tid. Formålet var, at de skulle have det sjovt og få sved på panden – og det fik de! Nu spiller de en enkelt dag i weekenden og hver anden onsdag. Ninni og Gitte er jævnaldrende, og har det bare rigtig sjovt sammen når de mødes.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.630 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her