Boblberg logo
Maja – Et venskab rigere i ny by efter skilsmisse

Maja – Et venskab rigere i ny by efter skilsmisse

Maja flyttede til byen, da hun blev skilt fra sin eksmand. I sin nye by manglede hun sin gamle omgangskreds – og med sin nu nye mand, som har en psykisk sygdom, manglede hun især veninder, som hun kunne støtte sig lidt op ad. Nogle man kunne snakke om alle de ting med, som man ikke snakker med familien om.

Maja oprettede en bobl på Boblberg, hvor hun søgte veninder. Her fik hun svar fra Tina, som også er tilflytter i byen. De fandt hurtigt ud af at de kun bor fem minutter fra hinanden. Første gang de skulle mødes, mødtes de ved postkassen oppe ved købmanden og gik en tur sammen. Maja og Tina mødes et par gange om ugen og snakker sammen dagligt. De laver alt fra at gå ud og spise sammen, biografture, gåture, de strikker en masse og så er de begyndt til vandgymnastik sammen hver mandag.

”Det er lige før jeg godt kunne føle, at vi er i familie med hinanden.”

- Tina

Man kan finde alt på Boblberg, både bekendte, men også helt tætte veninder. Maja har også oprettet en bruger til hendes mand og til en til hendes søn, i håb om at de også kan møde nye mennesker på platformen.

”Boblberg er et godt netværk, hvis man er ensom og trænger til at komme ud og møde nye mennesker.”

- Maja

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.256 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her