Boblberg logo
Jeanette – Blev veninder med naboen

Jeanette – Blev veninder med naboen

Jeanette er af helbredsmæssige årsager gået på pension, hvilket betyder, at hun har ekstra tid i hverdagen, som hun gerne vil bruge på gode oplevelser og hyggelige stunder. Jeanette flyttede til en ny by for at komme tættere på sin familie, men det betød også, at hun måtte flytte væk fra sin omgangskreds. Hendes helbred gør nemlig, at hun ikke kan komme så meget ud og besøge dem.

Jeanette oprettede en bruger på Boblberg og skrev til en kvinde i nærområdet. Jeanette fik kontakt til hende og allerede før deres første møde, fandt de ud af, at de havde meget tilfælles. De er begge tilflyttere i byen, bor kun 250 meter fra hinanden, er jævnaldrende og er begge på pension af helbredsmæssige årsager. Derfor har de begge en masse tid til at mødes om dagen.

I dag er de blevet gode veninder – snakker sammen dagligt og mødes en gang om ugen, hvor de bl.a. strikker og drikker kaffe. For nyligt har de også søgt efter flere, der vil strikke sammen med dem.

For veninden var det meget grænseoverskridende at skulle mødes med Jeanette. De startede derfor med at skrive sammen i et par uger, før de mødtes. Men de mødtes endelig, og ved bare at være sig selv og ærlig, blev de veninder.

”Det er vigtigt for livskvaliteten at fylde sit liv med gode bekendtskaber, og hvis man ikke møder så mange mennesker i sin hverdag, så må man selv opsøge nogle. Her er Boblberg et godt redskab.”

- Jeanette

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.025 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her