Boblberg logo
Bjarne – Frivillig på byens plejehjem

Bjarne – Frivillig på byens plejehjem

Bjarne har været frivillig i hele hans liv, ja faktisk har han 60-års jubilæum hos FDF og 30-års jubilæum i hjemmeværnet. Så da han hørte om Boblberg, ville han selvfølgelig også se, om der var noget frivilligt arbejde her, han kunne prøve af. Bjarne faldt over en bobl, hvor der blev søgt efter spisevenner til et plejehjem. Som spiseven kommer man ud på plejehjemmet og spiser sammen med de ældre. Dog passede spiseven ikke lige til Bjarnes behov, men han blev inspireret af at være frivillig på et plejehjem og søgte derfor herefter om at blive besøgsven.

”Frivillighed giver mig noget at beskæftige mig med, hvor man kan hjælpe andre eller samfundet.”

- Bjarne

Lige nu leder Bjarne efter et godt match, han kan være besøgsven for. I mellemtiden er han frivillig for ’cykling uden alder’, hvor plejehjemmet ringer ud til de frivillige, når de har brug for en, der kan komme og cykle de ældre rundt på deres rickshawcykler.

Bjarne er en meget passioneret mand omkring hans frivillighed, og selvom han et par gange er blevet matchet op med de forkerte, så stopper det ham ikke. Han er sikker på, at han nok skal finde en besøgsven, som han passer godt sammen med.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.646 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her