Boblberg logo
Lotte - Startede sit eget musikband

Lotte - Startede sit eget musikband

Lotte opdagede Boblberg gennem hendes arbejde i socialpsykiatrien. Hun blev nysgerrig og oprettede derfor en bruger og en bobl, hvor hun søgte efter nogen at spille musik med. Hun var selv helt nybegynder på saxofon.

Her fandt hun Peter, som spiller på ukulele og bas. De blev enige om at mødes, hvor Peter også tog sin ven med, som spiller på percussion. De tre begyndte at øve sammen, og det var starten på deres band ”Badmanifesto”.

Badmanifesto har fået lov til at låne et øvelokale, hvor de øver to timer hver mandag. Selvom de ikke er professionelle, så tager de deres øvetimer meget seriøst, alt imens, at de har en god tid og hygger sig meget sammen. Om et par måneder skal de spille deres første koncert sammen.

Lotte fortæller, at hvis de kommer til at mangle et bandmedlem igen, vil de forsøge at finde dem på Boblberg. Lotte har også brugt Boblberg til at søge efter rejsemakker og til at finde en hundelufter til sin hund Cooper. Her fandt hun en hundelufter, som lufter ham hver mandag, når hun spiller i band, og en anden, som lufter ham to gange om ugen, når hun er på job.

Lottes råd til andre, der vil finde, hvad de søger på Boblberg er at være ærlig, fortælle hvem man er og hvad det er, man søger.

”Ingen behøver at være ensom med det her medie. Det gode ved Boblberg er, at man kan blive trygge ved hinanden i selve skriveprocessen, før man mødes.”

- Lotte

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.721 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her