Boblberg logo
Louise – Deler madoplevelser med ny veninde efter stressdiagnose

Louise – Deler madoplevelser med ny veninde efter stressdiagnose

Louise oprettede sig på Boblberg, da hun syntes, at konceptet lød spændende. På daværende tidspunkt var hun dog ikke klar til at gøre brug af siden. Men et par måneder senere blev Louise ramt af stress og måtte tage orlov fra skolen. Uden skole i hverdagen, kom hun hurtigt til at sidde derhjemme hele dagen. Det vidste Louise, at hun selv måtte tage hånd om og oprettede derfor en bobl på Boblberg, hvor hun søgte nye bekendtskaber med fællesinteresser.

Louise har i dag mødtes med op til flere mennesker i hendes nærområde. Med dem alle har hun først mødtes til en gåtur for at mærke, om der var kemi. For Louise var det meget grænseoverskridende at mødes med de andre, men det viste sig alligevel at blive en succes.

Louise har især fået en rigtig god veninde, som har samme interesse for mad og for at udforske nye køkkener, som hende selv. De mødes ofte og laver mad – og i vinterferien har de mødtes to gange og taget til Dining Week sammen, noget de begge har ville prøve længe.

I dag føler Louise, at hun har et stort netværk i sin nye by af både pige- og drengevenner, som hun deler forskellige interesser med. Det er vigtigt at have nogle gode venner, som man kan skabe oplevelser sammen med.

Louise vil gerne anbefale Boblberg til andre, som ikke har en stor vennekreds. Hun er vild med simpelheden på Boblberg, hvor man skriver lige præcis det, man søger.

”Vi kan alle føle os alene, men på Boblberg kan vi finde hinanden og på den måde overkomme det.”

- Louise

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.257 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her