Boblberg logo
Alice – Fra ensomhed til liv og glade dage

Alice – Fra ensomhed til liv og glade dage

Alices mand arbejder offshore og børnene er flyttet udenbys, hvorfor ensomheden var begyndt at trænge sig på hos 64-årige Alice. Hendes weekender var lange og kom hurtigt til at gå med at sidde og vente på børnene skulle komme på besøg, og derfor besluttede hun sig for at gøre noget ved det.

’’Jeg tænkte, hvorfor sidder jeg her og venter, jeg må få mig et liv’’

- Alice

Derfor valgte hun at springe ud i, at oprette en bruger på Boblberg. Hun læste lidt om hvad Boblbergs koncept er og startede med at kigge på de forskellige bobler. Hun faldt over to grupper, ”De vilde tøser” og ’’Humørbanden’’. Udover de to grupper, valgte Alice også at oprette sin egen bobl, da hun gerne ville have så mange nye venskaber som muligt. Her søgte hun efter nye veninder til at tage på strand-, café- og biografture med. Hun fik rigtig mange henvendelser og valgte at mødes med nogle af de damer, der havde henvendt sig.

Specielt de to grupper klikkede Alice rigtig godt med, og hun ses derfor regelmæssigt med dem. De tager bl.a. på weekendture, til koncerter og holder julefrokoster.

’’Det er det bedste jeg har gjort for mig selv. Børnene har fået en gladere Mor og min mand en mere glad og tilfreds kone.’’

- Alice

Hvis der er en der skriver noget, som rammer hende, så vil hun helt klart gribe chancen til endnu et venskab gennem Boblberg. Alice siger at hun altid vil anbefale Boblberg til andre, hvor hun vil fortælle om sin egen oplevelse og gevinst.

’’Jeg vil sige til andre, at det her er vejen frem for din ensomhed, det giver en tryghed og et liv!’’

- Alice

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.701 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her