Boblberg logo
Per – Fandt andre med samme passion for bedre affaldssortering

Per – Fandt andre med samme passion for bedre affaldssortering

Per startede med at bruge Boblberg, da der en dag opstod et behov for at finde et fællesskab, hvor han kunne udveksle ideer og spørgsmål vedrørende affaldsundgåelse, genbrug og sortering. Han oprettede derfor sin egen bobl omkring affaldssortering og blev ikke bare kontaktet af private personer med samme interesse, men også af en boligforening, som gerne ville høre mere til hans ideer.

”Jeg har brugt Boblberg til at finde kontakter omkring emnet affaldssortering, da jeg er lidt af en nørd indenfor det område. Men det skal der vel også være plads til. Og der var jeg så heldig, at en boligforening reflekterede på den bobl, som jeg havde lavet.”

- Per

I dag hjælper Per boligforeningen med en bedre løsning på affaldssortering. Han har jævnligt kontakt med formanden, hvor han inspirerer foreningen til en bedre løsning med hans inputs.

”Vi har mødtes, og det var dejligt at mærke, at idealismen ér derude, for der er brug for det blandt dem, som besidder nøglepositioner i boligforeningerne.”

- Per

Per har fundet et fællesskab gennem Boblberg, som deler de samme interesser som ham selv. Men uden forventning fandt han også andre fællesskaber, hvor de snakker om hverdagens og livets udfordringer, hvor han jævnligt hjælper personer som føler sig ensomme.

Per vil i dag anbefale Boblberg til andre, som vil have nogle at dele deres interesser med eller føler sig ensomme og bare vil have nogle at snakke med.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.026 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her