Boblberg logo
Trine – Tilflytning til ny by blev nemmere med en ny løbemakker

Trine – Tilflytning til ny by blev nemmere med en ny løbemakker

Trine opdagede Boblberg på nettet og blev nysgerrig på platformen, da hun netop var flyttet til en ny by. Hun kendte ingen i området, og Boblberg var derfor en god mulighed til at finde nye bekendtskaber, der ikke var fra hendes studie. Trine oprettede sin egen bobl, hvor hun søgte efter en løbemakker. Og her var der en sød pige, der svarede tilbage, som også var tilflytter til byen og manglede en løbemakker. De skrev sammen og fik ret hurtigt aftalt at mødes over en løbetræning.

”Kemien var god, men det er altid lidt svært første gang, for man skal lige lære hinanden at kende. I stedet kunne vi grine lidt over, hvor dårlig form vi var i.”

- Trine

De endte med at løbe et par gange om ugen, men efter lidt tid fandt de begge hurtigt andre venner i området. Så i dag løber de ikke sammen længere, men har dog stadig et godt venskab og støder på hinanden i ny og næ, hvor de snakker lidt sammen. De synes altid det skønt at se hinanden.

Trine kunne godt finde på at benytte Boblberg igen, da hun synes, at det var dejligt at få et nyt bekendtskab som tilflytter, hvilket Boblberg var med til at muliggøre.

”Ret genial platform. Giver super god mening, at man kan søge på mennesker, der søger præcis det samme som en selv. Det er specifikke ting folk leder efter, og hvis man kan finde det igennem her, er det jo helt perfekt. Genialt påfund.”

- Trine

Trine har anbefalet Boblberg til andre, der mangler nye fælleskaber, da det er en nem måde at finde andre i samme situation som en selv.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.254 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her