Boblberg logo
Gurli – Fandt ikke bare én, men fire gode veninder

Gurli – Fandt ikke bare én, men fire gode veninder

Gurli er en kvinde på 56 år og er for nyligt flyttet til en ny by. Hun kendte ingen, udover sin datter og svigersøn, hvorfor hun savnede et netværk. En dag opdagede hun Boblberg og fandt ud af, at det er en platform, hvor man kan finde fællesskaber. Hun besluttede sig for at prøve at oprette en bobl, hvor hun søgte venner og veninder til gå- og cykelture og til at lave andet i den friske luft.

Siden da har hun fået flere bekendtskaber gennem Boblberg. Først skrev en sød kvinde ved navn Mette til hende. De aftalte at mødes på en tank, der lå lige imellem dem, hvor de her hurtigt mærkede god kemi. I starten boede de i nærheden af hinanden og gik mange ture sammen. Nu er Mette flyttet lidt længere væk, så de taler ofte i telefon sammen, men de mødes stadig, så tit det er muligt.

Hun kom ligeledes i kontakt med Betina, som skrev kort sammen før, de besluttede sig for at mødes. De aftalte, at de skulle mødes på Cafe Vi2 inde i byen. Her gik snakken mellem dem og siden den dag, har de haft et godt venskab.

Ikke mindst har hun også mødt Inge, som hun faldt i god snak med lige fra start. De så ikke hinanden i et par måneder, men så skrev Inge, at nu var det for længe siden, og de skulle mødes. Her fik de skabt kontakten igen. Helt tilfældigt flyttede Inge for ikke så længe siden tæt på Gurli, som kun har gjort, at de nu ses endnu mere. Gurli har været med Inge nede i roklubben, hvorigennem hun også har mødt en masse mennesker fordi alle snakker med alle dernede, hvilket hun ikke har været vant til fra tidligere.

Gurli har fået meget mere end nye bekendtskaber, hun har nemlig både fået et nyt liv og et nyt netværk i sin nye by. Hun er meget glad for at have opdaget Boblberg og mener selv, at hun ikke havde mødt dem hun har, hvis ikke det havde været for Boblberg.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.026 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her