Boblberg logo
Ingrid – En ny spilleven blev til ideen om en spilleklub

Ingrid – En ny spilleven blev til ideen om en spilleklub

Ingrid er 59 år, fraskilt med voksne børn og bor derfor alene. Derudover er hendes flexjob sat på pause grundet landets corona-restriktioner, og meget af tiden bliver derfor tilbragt alene. For år tilbage blev Ingrid syg, da hun fik problemer med musklerne. Dette satte en stor stopper for hendes arbejdsliv som bogholder, begrænsninger for hverdagen og ikke mindst blev forholdet til den vante omgangskreds sat på prøve. Hendes krop kunne ikke længere holde til arbejdet, og hun måtte igennem et langt genoptræningsforløb. Det var netop i denne periode, at Ingrid gik rundt med en ensomhedsfølelse, hvorfor hun søgte mod Boblberg.

Da Ingrid fandt Boblberg, så hun det som en mulighed for at finde nye bekendtskaber, der kunne passe ind i hendes nye hverdag. Ingrid startede med at se de andre bobler igennem, men oprettede kort tid efter selv en bobl med søgen efter nogle at spille kort eller brætspil med. Hun fik en henvendelse, der udviklede sig til en aftale. De to skrev sammen i lidt tid, før de endelig fik stablet et møde på benene. Deres første møde foregik i et storcenter i byen for, at de kunne mødes på neutral grund, hvor der lige var mulighed for at se hinanden an. Der var god kemi fra start, og Ingrid følte, at det var et godt match med en fælles interesse for kortspil. Siden da har de mødtes et par gange, bl.a. hjemme hos dem selv, hvor de har hygget med masser af kortspil. De har nu en fast aftale om at mødes en gang om måneden. Sammen har de også planer om at starte en spilleklub og finde flere medlemmer. Både i Ingrids egen omgangskreds, hvor gamle venner er interesserede i at deltage, men også gennem Boblberg vil de søge andre spillefugle som dem selv.

”Det er fedt at kunne komme i kontakt med nogle, som man ellers ikke ville møde.”

– Ingrid

Ingrid synes rigtig godt om Boblberg og de mange muligheder, som siden åbner op for. Hun er positiv for den platform, der er udviklet og det koncept, der ligger bag. Hun ser siden rigtig troværdig og mener bestemt ikke, at man skal være bange for at give sig i kast med den, da den er brugervenlig og enkel at bevæge sig rundt på. Hun har store anbefalinger med sig, når hun er ude omkring sin omgangskreds. Hun kender nemlig flere, der sidder alene derhjemme og derfor kunne få gavn af at finde nye venskaber herigennem. Ingrid selv kunne også sagtens finde på at gøre brug af Boblberg igen i fremtiden, hvor hun har planer om at søge efter en at gå ture med.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.255 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her