Boblberg logo
Christina – Fandt fællesskabet efter mange år i udlandet

Christina – Fandt fællesskabet efter mange år i udlandet

44-årige Christina flyttede fra Frankrig tilbage til Danmark for et par år siden sammen med sine to teenagebørn, hvor de har boet det meste af deres liv, da deres far og Christinas eksmand er fra Frankrig. Christina er ved at uddanne sig til social- og sundhedsassistent, så meget af tiden går derfor med undervisning og lektier. Men da Christina har været væk fra Danmark i så mange år, følte hun, at hun manglede et netværk. Så da Christina en dag surfede rundt på nettet og faldt over Boblberg, hvor et opslag fangede hendes interesse, tænkte hun, at det var hendes chance til at finde nye bekendtskaber.

Der gik ikke lang tid før, Christina oprettede en bobl om veninder, kaffe, rødvin og gåture. Hun har fået meget respons på den, og boblen ligger stadig aktiv den dag i dag, hvor hun stadig får henvendelser på den. Christina har mødtes med flere, hvor der ved de første par stykker ikke rigtigt var kemi. Men så kontaktede Betina hende, som selv var tilflytter og manglede et nyt netværk. Udover at skrive en del sammen, ringede de også sammen inden de mødtes, hvor de første gang snakkede sammen i tre kvarter. Der var vist ingen tvivl om, at der var kemi, så de aftalte at mødes til en gåtur i lokalområdet. Siden den tur har de været rigtig gode veninder. De ses til alle former for aktiviteter, kaffeaftaler, gåture, middagsaftaler, biografture osv., og de snakker også i telefon med hinanden flere gange om ugen. Selv under coronapandemien har de stadig set hinanden og snakket sammen flere gange om ugen. Betina har haft en lidt stressende periode under corona, og derfor har Christina taget til Marienlyst, hvor Betina bor, hvor de her hjælper hinanden med bl.a. at lave mad til hinanden.

”Jeg har fået en ny bedste veninde, som jeg ses og ringer sammen med så ofte, jeg kan.”

- Christina

Christina bruger stadig Boblberg den dag i dag, hvor hun går ind og kigger om der er nye/andre bobler. Hun interesserer sig bl.a. for løb og styrketræning, og har før deltaget i Mud Race og Nordic Race. Hun kunne hun godt finde på at bruge Boblberg til at finde nogle at træne op til disse forhindringsløb sammen med.

”Boblberg er ikke datingrelateret, og det er ikke overfladisk på nogen måde – Boblberg er mere seriøst, oprigtigt og ærligt.”

- Christina

Christina synes, at Boblberg er ægte. Det er dejligt, at man kan være anonym, indtil man måske vælger at mødes. Det virker oprigtigt og ærligt, og man får altid svar, siger Christina.

”Jeg har aldrig prøvet ikke at få et svar, når jeg har skrevet med nogle.”

- Christina

Christina har også anbefalet Boblberg til sin ældste datter, som er født og opvokset i Frankrig. Hun er dog flyttet med hjem til Danmark, men bor ikke hjemme. Hun har ikke brugt Boblberg endnu, men vil prikke til hende igen. Det kan nemlig være svært at finde veninder, når man er flyttet fra Frankrig til Danmark. Christina har set bobler fra unge kvinder med angst, og da Christinas datter selv lider af angst, tænker hun, at en ligesindede kunne være en stor hjælp for hende.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.701 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her