Boblberg logo
Karina – Kom ud af ensomheden som digital samtaleven

Karina – Kom ud af ensomheden som digital samtaleven

44-årige Karina følte, at hun manglede venner i sit liv, og at ensomheden derfor var begyndt at trænge sig på. Da hun hørte om Boblberg, syntes hun, at det lød som noget, hun skulle afprøve. Hun oprettede en bobl, hvor hun søgte efter nye venskaber. Men inden hun nåede at få henvendelser på sin egen bobl, stødte hun på en gammel venindes bobl, der også søgte efter nye venskaber.

”Boblberg er et dejligt sted at komme i kontakt med nye som gamle venner.”

- Karina

Da Karina er ekstra udsat i forhold coronavirussen, mødes hun i øjeblikket ikke med andre end de få, som hun ser i sin dagligdag. Men de gamle veninder har fået genetableret kontakten, og de skal helt sikkert mødes, når omstændighederne tillader det. Indtil da foregår kontakten digitalt.

Indtil Karina kan få sit sociale liv igen, er hun blevet frivillig samtaleven på SnakSammen. Her snakker hun med andre borgere, der har brug for en snak. Samtaleemnerne er mange, selvom man ikke kender hinanden – det kan f.eks. være emner som fælles interesser, om dagens begivenheder eller nyheder, men måske også lidt mere personlige ting. Som Karina selv siger, er det dejligt at kunne tale med andre om alt og ingenting.

”Jeg synes det er et super godt initiativ at kunne hjælpe andre mod ensomhed, som jeg selv mærker en del til.”

- Karina

Karina synes konceptet om Boblberg er en rigtig god idé, især at man kan være frivillig og hjælpe andre. Karina har bestemt i tankerne at benytte sig af muligheden igen, og hun anbefaler det også til alle på sin vej.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.731 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her