Boblberg logo
Maria – Kom ud af sin sociale angst med en ny bedste veninde

Maria – Kom ud af sin sociale angst med en ny bedste veninde

Maria følte sig meget alene, da hun lige var flyttet hjemmefra og yderligere også var blevet droppet af sin bedste veninde igennem syv år. Hun fik i den forbindelse anbefalet Boblberg af sin mor, og hun oprettede derfor en bruger kort tid efter, selvom det var meget grænseoverskridende for hende.

Maria oprettede en bobl, hvor hun søgte efter nye venskaber. Der gik ikke længe, før hun kom i kontakt med en sød pige, der boede i samme by. Inden de aftalte at mødes, skrev de først lidt sammen, hvor de stillede hinanden en masse spørgsmål, så de kunne lære hinanden at kende – de spurgte for eksempel ind til fælles interesser, om de boede alene, havde kærester, hvordan de var som typer, hvilket venskab de hver især søgte osv.

Første møde foregik hjemme hos Maria, hvor de bl.a. gik ned og fik en is i byen en dejlig sommeraften. Det gik supergodt – de snakkede som om, at de havde kendt hinanden i længere tid.

”Det var slet ikke akavet, og der blev grint og smilet til den helt store guldmedalje.”

- Maria

I dag ses de cirka en gang om måneden og er blevet rigtig tætte veninder. De ses desværre ikke så ofte, som de ønsker, da veninden desværre er flyttet til en ny by – men de skriver sammen hver dag.

Maria har ikke bare fået en ny god veninde, hun er også kommet ud af sin comfortzone og tilladt sig selv, at lukke sig mere op overfor andre mennesker, som hun har aldrig har gjort før grundet sin sociale angst.

”Jeg har vist noget mere af mig selv, blevet mere modig og tager chancer, hvilket jeg aldrig har gjort før.”

- Maria

Grundet den store succes, kunne Maria sagtens finde på at bruge Boblberg igen. Hendes bedste råd til andre er, at man skal være åben og 100% sig selv.

”Hop ud i det, vær ærlig og åben omkring hvad du søger i et venskab. Beskriv dig selv og om du har haft nogle øv-oplevelser med andre venskaber der er gået i vasken, så personen ved, at du er skrøbelig.”

- Maria

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.641 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her