Boblberg logo
Birgit – Fandt vennepar til hyggelige stunder

Birgit – Fandt vennepar til hyggelige stunder

60-årige Birgit bor sammen med sin mand, hund og katte i deres dejlige hus. De holder af at tage på camping, spise god mad og bare hygge sammen med en god kop kaffe og et godt grin. Birgits mand er gået på pension, men hun arbejder selv trods helbredsmæssige udfordringer som bl.a. diskusprolapser i ryggen. Både Birgit og hendes mand har begge haft det lidt svært i livet og snakker bl.a. ikke med deres børn, men de er et meget aktivt par, der elsker at tilbringe deres tid med venner til hyggelige stunder. Men da mange af deres venner bl.a. bor i Norge og Sydtyskland, kunne Birgit godt tænke sig nogle tættere på.

”Venner kan man aldrig få for mange af!”

- Birgit

Hun søgte derfor på Boblberg og oprettede en bobl, hvor hun søgte efter et vennepar. I boblen skrev hun bl.a.:

”Skal vi mødes, og se om vi kan grine sammen?”

- Birgit

På Boblberg har de fundet et vennepar, som de har det rigtig godt med. I starten var parret meget indesluttet, især manden, men med tiden er de begge åbnet rigtig meget op, efterhånden som de har lært hinanden bedre at kende. Birgit har ikke tal på hvor mange gange de har mødtes, men det er i hvert fald blevet til mange hyggelige timer med gode snakke, kaffeaftaler, middage osv. Birgit har netop lige holdt 60-års fødselsdag, som de også var inviteret med til. Ellers skriver Birgit meget sammen med sin veninde, og hun har bl.a. også lige strikket en trøje til Birgit, som hun er meget glad for.

Birgit synes, at Boblberg er en rigtig fin idé og kunne sagtens finde på at gøre brug af det igen. Hun har også en klar opfordring til andre, der overvejer at bruge platformen:

”Spring ud i det! Skriv og lav en aftale med ham/hun eller dem, du finder.”

- Birgit

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.653 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her