Boblberg logo
Amanda – Fandt en kreativ sjæl som sig selv

Amanda – Fandt en kreativ sjæl som sig selv

Amanda opdagede Boblberg på nettet og tænkte, at det så spændende ud. På det tidspunkt manglede hun en fortrolig at knytte sit venskab til, og derfor følte hun, at hun måtte give det en chance. Amanda oprettede en bobl, hvor hun søgte efter nye venner med samme fælles interesser som hende selv, herunder særligt tegning og kunst.

”Jeg søgte meget bredt og ønskede egentlig blot at møde en kreativ sjæl, hvor vi kunne mødes nogle gange om måneden og tegne samt nyde en god kop kaffe i godt selskab.”

- Amanda

En dag tikkede der en mail ind fra Boblberg, hvori der stod, at hun havde modtaget en besked. Amanda blev positivt overrasket og svarede med det samme tilbage, hvorefter de skrev sammen dagligt i et par uger, før de aftalte at mødes. De aftalte at mødes til noget Street Food, hvor de sad og tegnede og snakkede, imens de hørte live guitarmusik. Kemien var så god imellem dem, at de nu mødes flere gange om ugen til hygge og kreative små aktiviteter.

På Boblberg fandt Amanda en ny ven, der ligesom hende selv, er kreativ. De bruger nu mange timer på at tegne og hygge – og Amanda vil gå så langt som at sige, at det er blevet hendes bedste ven.

Amanda kunne bestemt finde på at bruge Boblberg igen – faktisk er hendes drøm på længere sigt, at hun måske kan samle et større fællesskab mere flere mennesker, der har samme interesse i at mødes og dyrke en kreativ hobby i et hyggeligt miljø.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 606.425 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her