Boblberg logo
Louise – Slut med lange ensomme hverdage

Louise – Slut med lange ensomme hverdage

Louise på 21 år brugte Boblberg til at finde nye veninder, da hendes daværende veninder begyndte at aflyse aftaler, og kontakten blev mindre, da det altid var Louise, der skulle kontakte veninderne. Louise søgt derfor veninder, som kunne få hende til at grine, lave sjove ting med og snakke om alt og intet med. Louise blev på Boblberg kontaktet af Sarah, som havde set boblen, som Louise havde skrevet. De to piger skrev sammen i et par dage, før de mødte hinanden. Sarah havde inviteret Louise ud og bowle sammen med hende og hendes veninde Pernille. Lige siden har de tre piger skrevet sammen dagligt og set hinanden cirka en gang om ugen.

”På Boblberg har jeg fundet veninder, som gør hverdagen bedre! Jeg føler mig ikke længere glemt og overset som tidligere, ej heller påtrængende når det altid var mig, som skulle tage kontakten til mine veninder. Det føles naturligt at være sammen med Sarah og Pernille – vi har bare en god kemi.”

- Louise

Louise har fundet præcis de veninder, som hun søgte efter på Boblberg. De spiller spil, drikker vin, går på café, går ture – og bedst af alt, så kan de tre veninder snakke sammen om alt.

For Louise var det svært at erkende, at hun havde en hverdag, som var præget af stor ensomhed, efter hun var flyttet hjem til sin kæreste, og hvor nye venner og bekendte ikke naturligt kom ind i hendes liv, da hun på daværende tidspunkt hverken gik i skole eller havde et arbejde. Tanken om aktivt at opsøge veninder virkede for Louise desperat. Hvad ville andre tænke om hende, hvis hun brugte en onlineplatform til at finde nye venner, og endnu værre – hvad hvis nogen hun kendte, fandt ud af det? Hvad ville de så ikke tænke?

”Det er blandingen af at blive dømt og frygten for, at der ikke var andre, som brugte Boblberg, der gjorde det grænseoverskridende at skulle blotte sig og åbne på om ens tomrum.”

- Louise

Louise overkom de negative tanker og fokuserede i stedet på, at der intet var at tabe ved at prøve Boblberg. Selvom det var svært, så var det for Louise vigtigt at være ærlig, da hun skrev sin bobl omkring hvad hun søgte, og lidt om hvem hun selv er. Louise skrev i sin bobl, at hun lider af Borderline, OCD, angst og PTSD, som kan påvirke hendes hverdag negativt i nogle perioder, og var lidt bekymret for hvordan andre på Boblberg ville reagere. Nu hvor Louise har prøvet Boblberg, så har hun kun gode ting at sige. Hun har nemlig kun haft positive oplevelser og mødt søde mennesker, der er meget accepterende og imødekommende.

”Det er et rart sted at være, og jeg har kun oplevet gode ting og mødt søde mennesker på Boblberg. Jeg tror der er mange unge mennesker, som måske synes det er lidt svært at møde nye venner ansigt til ansigt, der kunne have stor glæde af Boblberg. Spring ud i det!

- Louise

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.701 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her