Boblberg logo
Peter – Har hjulpet andre seniorer med at finde frem til sine motionshold

Peter – Har hjulpet andre seniorer med at finde frem til sine motionshold

76-årige Peter fik Boblberg anbefalet af kommunen, da han ville lave lidt reklame for sine nye lokale motionshold for seniorer. Peter har nemlig startet fire frivillige motionshold op i kategorien naturtræning. Han søgte, og søger stadig, efter mennesker, der vil dele glæden ved god motion med ham. Og dem var der flere af, end han først lige troede, efter han søgte på Boblberg.

”Jeg har fundet virkeligt trofaste ”følgere”, som er mere end glade for at motionere regelmæssigt udendørs hele året rundt.”

- Peter

Peter har indtil videre fundet otte deltagere gennem Boblberg. Og det er netop nok til at få fyldt holdene op, når der også kommer nogle stykker fra andre kanaler. Peter har skrevet meget lidt med hver deltager i forvejen, da han mener, at man enten skal slutte sig til eller lade være. Alligevel har næsten alle henvendelser givet positivt resultat.

”Mange i min målgruppe er skeptiske overfor Facebook. Boblberg virker troværdigt og helt nede på jorden. Målrettet borgerne lokalt og med et passende mix af professionalitet og lokalt baseret amatørisme. Et perfekt supplement til andre medier.”

- Peter

Når nye interesserede møder op til træning, tager Peter pænt imod dem. Viser dem opmærksomhed og fortæller kort om holdet. Derefter er det kun et spørgsmål om de synes om stilen og selskabet eller ej. Men det gør langt de fleste heldigvis. De ses en gang om ugen til træning. Et par stykker deltager også på flere af holdene, så de ses to gange om ugen.

Peter har været glad for Boblberg og anbefaler det ofte til andre:

”Jeg anbefaler af og til Boblberg som et godt sted at finde ligesindede at følges med. Deling af tid og interesser skaber venskab. På Boblberg kan du være heldig at finde nogen at dele med.”

- Peter

Han mener nemlig også, at Boblberg er et rigtig godt supplement til andre medier:

”Boblberg er mere enkelt, mindre invaderende og mere sympatisk. Uden reklamer; men også uden mange af de store platformes sociale netværksfunktioner.”

- Peter

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.026 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her