Boblberg logo
Trine – Kom godt videre i sit liv efter en skilsmisse

Trine – Kom godt videre i sit liv efter en skilsmisse

I kølvandet af en skilsmisse og en masse andet personligt bagage, havde 37-årige Trine ikke mange veninder tilbage. Af den grund oprettede hun sig som bruger på Boblberg og startede egentlig først med at sidde og kigge de andre bobler igennem til en start. Da Trine følte sig klar til at stifte bekendtskaber med andre på denne lidt anderledes måde, oprettede hun selv en bobl, hvor hun søgte efter nye bekendtskaber. Hun fik hurtigt et par henvendelser, men blev ret hurtigt klar over, at det nok mest var kvindelige venskaber, hun ledte efter.

”Jeg blev hurtigt klar over, at det var kvindelige venskaber, jeg ledte efter. Altså den der rigtig gode veninde, man kan tale med alt muligt om - ikke at man ikke kan være god ven med en mand, men det er altså bare ikke helt det samme.”

- Trine

I dag har Trine fundet to rigtig søde piger at skrive med igennem Boblberg – og så er der tilmed kommet tre nye og rigtig søde veninder ude i ”den virkelige verden”. For Trine er det så dejligt at have nogen, som man kan tale om hverdag og alt det løse med.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.026 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her