Boblberg logo
Charlotte – Fra ensom til lykkelig kvinde med nye veninder

Charlotte – Fra ensom til lykkelig kvinde med nye veninder

Charlotte på 44 år følte sig ensom og alene, da alle hendes veninder ikke var i hendes liv mere. Men da hun opdagede Boblberg, skulle det vise sig, at det ikke var for sent at finde nye bekendtskaber. Charlotte søgte efter nye veninder og træningsmakkere på Boblberg, og inden Charlotte havde set sig om, havde hun flere aftaler i hus.

Først mødtes hun med en kvinde til en kop kaffe. De sås flere gange, men kemien var der ikke helt. Men så mødtes hun med Fie, som hun stadig ser den dag i dag. De nyder hinandens selskab på lange gåture, og Charlotte har også lokket hende med til en zumba time. Imens de har kendt hinanden, har de begge mistet deres mødre. Det har været rart for dem begge at have hinanden at læne sig op ad. Sidenhen har hun også mødtes med Loriane. De mødtes første gang til en kop kaffe på en café. De nyder hinandens selskab og går ture, tager på cafébesøg og løber sammen. Loriane er en god løber, så nu er Charlotte i løbetræning hos hende, så hun også kan blive god. Charlotte har også mødt Kirsten, som hun hygger sig enormt med og også går til banko sammen med. Alle Charlottes nye veninder er bare rigtig gode mennesker, som gør hende glad og lykkelig.

”Jeg er stor fan af Boblberg. Datingsider er der nok af, men ikke venskabssider.”

- Charlotte

Charlotte har foreslået Boblberg til mange, og har også selv fortalt åbent om sine egne oplevelser. Hendes far på 67 år, som blev enke for et par år siden, prøver hun også at lokke ind på siden. Hun har også anbefalet Boblberg til en ven, som har fortalt hende, at han ingen venner har.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 606.423 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her