Boblberg logo
Cecilie – Nye venskaber blev vejen ud af ensomhed og den sociale angst

Cecilie – Nye venskaber blev vejen ud af ensomhed og den sociale angst

Cecilie hørte om Boblberg, da hun var i gang med at søge uddannelseshjælp ved kommunen. Her fortalte hun til sin rådgiver, at hun ikke havde så meget kontakt med vennerne fra gymnasiet længere, hvor rådgiveren så anbefalede hende Boblberg. Cecilie oprettede en bobl, hvori hun skrev, at hun søgte efter nye bekendtskaber. I første omgang søgte hun bare efter nogen at skrive med, da hun døjer med social angst, og derfor ikke var helt klar til at mødes lige med det samme. Men på længere sigt var hendes ønske at finde nye veninder, som hun kunne tage på café, gå i byen og have dybe samtaler med.

I dag er Cecilie blevet to venskaber og flere bekendtskaber rigere – og den ene af dem er endda blevet Cecilies bedste veninde. Cecilie og hendes nu bedste veninde skrev samme i otte måneder inden de mødtes, da Cecilie først ville føle sig 100% tryg, før hun turde mødes. Ved første møde havde de aftalt at tage i biografen. Efter biografen tog de på restaurant og fik lidt at spise. De snakkede længere, og de valgte derfor at gå en lang tur efter de havde spist, da de ikke var parate til at tage hjem.

”Det er længe siden, at jeg har følt mig så tryg, at jeg turde snakke om alt muligt.”

- Cecilie

Pga. corona-situationen har de ikke kunne mødes så tit, men før pandemien mødtes de et par gange om måneden, da de boede lidt væk fra hinanden. Nu er Cecilie dog flyttet i egen lejlighed tættere på hende, som gør, at de kan mødes noget oftere.

Cecilie synes idéen bag Boblberg er en fantastisk ting, da der er rigtig mange mennesker, der føler sig ensomme og som sidder med en følelse af, at de ikke passer ind med de andre i ens klasse eller andet. Cecilie kan derfor også med garanti finde på at bruge Boblberg igen, hvis hun en dag mangler en person i livet igen.

”Jeg har selv prøvet at føle mig ensom, og det var forfærdeligt. Jeg ville ikke være så glad i dag, hvis ikke jeg havde fået de veninder og bekendtskaber, som jeg har fået gennem Boblberg.”

- Cecilie

Cecilie opfordrer andre til at prøve Boblberg, også selvom det måske kan være lidt grænseoverskridende.

”Boblberg kan bruges til meget, selv hvis du bare mangler en at træne med, en at gå ture med eller en virkelig god veninde. Der er ingen, der tvinger dig til at skrive eller mødes med folk. Du kan altid sige fra, hvis du ikke føler dig tryg eller andet.”

- Cecilie

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.828 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her