Boblberg logo
Pia – Lykken kommer af at hjælpe andre

Pia – Lykken kommer af at hjælpe andre

Da Pia flyttede til Jylland, kendte hun ingen. Og da hun førhen har været en del af fællesskaber igennem frivilligt arbejde, men ikke længere kan være aktiv af fysiske grunde, følte hun, at hun manglede et netværk. Så da hun opdagede Boblberg på nettet, tænkte hun, at det var en chance, som hun ikke måtte gå glip af.

Pia elsker at coache og hjælpe folk til at komme videre eller hjælpe dem over små bump på vejen. Og hun gør det ganske gratis, da det er løn for hende selv at se folk få det bedre. Derfor oprettede hun en bobl, hvor hun skrev, at hun søgte efter folk, der måske havde brug for en hjælpende hånd til livets udfordringer. Flere kontaktede Pia, og hun har i dag været i kontakt med flere. Nogle skriver hun bare med, og andre har hun mødtes med. Når de har mødtes, har det været hjemme i privaten over en kop kaffe, hvor snakken er gået udover alle forventninger.

”Jeg har fået god feedback på mine evner. Og får bekendtskaber, der måske vil udvikle sig til venskaber.”

- Pia

Pia synes Boblberg er en fantastisk idé og har allerede anbefalet det til andre. Her fortæller hun, at folk ikke har noget at miste, og at alt der kommer tilbage, er bonus.

”Jeg er glad for at jeg tog chancen på Boblberg, for jeg har klart mere end da jeg startede.”

- Pia

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.265 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her