Boblberg logo
Bodil – Fik danseglæden tilbage med en ny dansepartner

Bodil – Fik danseglæden tilbage med en ny dansepartner

Bodil på 56 år har altid været glad for dans, og har også gået til det da hun var yngre. Men nu var tiden til at starte til salsa, havde hun sat sig for. Det eneste hun manglede, var bare en dansepartner. Hun søgte derfor på ”dansepartner” på Google, og her kom Boblberg frem. Bodil kastede sig ud i det og oprettede med det samme en bobl, hvor hun søgte efter en dansepartner. Der gik ikke længe før hun hørte fra en jævnaldrende mand, der var interesseret. Han havde også danset før, så de var på samme niveau. Han sendte et billede af sig selv, så Bodil kunne se, hvordan han så ud. Første gang de mødtes sammen på dansegulvet, var til et kursus i salsa. Siden første dametime har de mødtes to gange om ugen for at danse sammen og få undervisning.

Da coronapandemien ramte Danmark, var de desværre nødt til at aflyse deres træning. Og da hun selv var nødsaget til at flytte til en ny by i en periode, og han samtidigt blev syg, mistede de kontakten. Nu er Bodil flyttet tilbage og har igen fået kontakt til en mulig dansepartner gennem Boblberg. De har fundet ud af, at de har samme interesse og elsker at danse, så nu skal de bare finde ud, hvornår et dansehold starter.

Bodil er stadig aktiv på Boblberg og skriver sammen med nye mennesker. For selvom Bodil har et netværk gennem arbejdet, som bl.a. dyrker yoga sammen, så kunne selskab til andre ting være hyggeligt. Hun er meget begejstret for platformen og vil klart anbefale det til alle på sin vej.

”Det er en seriøs side, hvor man bliver taget alvorligt. Der er ikke noget pjat, det er sådan jeg har oplevet det.”

- Bodil

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 611.093 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her