Boblberg logo
Thomas – Boblberg banede vejen til Værket, der fik ham ud af ensomheden

Thomas – Boblberg banede vejen til Værket, der fik ham ud af ensomheden

48-årige Thomas var kommet til et sted i livet, hvor ensomheden ramte for alvor, da han havde været igennem en rigtig svær tid i livet. Da han så Boblberg i tv’et i Go’ morgen Danmark, tænkte han, at det var hans kald til at få hjælp. På Boblberg faldt Thomas over en bobl, som var skrevet af ”Værket” – et samarbejde med Røde Kors, som er et tilbud til voksne midt i livet, der følger sig ensomme. Formålet er at skabe socialt fælleskab, hvor man sammen med andre voksne kan bryde ensomheden. Og det tænkte Thomas, var et perfekt tilbud til ham.

Thomas var derfor tilknyttet til Værket i et års tid, hvor han mødte op en gang om ugen med et lokalt netværk. Han fik tildelt en gruppe ensomme med forskellige personligheder, der tog rigtig godt imod ham. Udover at have fundet Værket, har han også oprettet to bobler på Boblberg, hvor han søger en træningsmakker og en at opleve koncerter med. Når corona er ovre håber han, at han kan finde sin koncertmakker.

I dag er Thomas stoppet i Værket, men holder stadig kontakten med sin gruppe. For en uge siden mødtes gruppen til brunch, og de er stadige gode til at skrive med hinanden. Thomas er kommet til et godt sted i sit liv, hvor han har fået det meget bedre og oplever ikke den samme ensomhed. Han har været rigtig glad for Værket og de mennesker, han har mødt derigennem og synes Boblberg er en genial ide.

”Det er nemt og rummer så mange ting. Det så alsidigt. Der er noget for enhver smag.”

- Thomas

Hvis Thomas skulle oprette en ny bobl, skulle det være at finde en løbemakker, da han gerne vil træne op til maraton, men mangler en, der kan holde hans motivationen oppe.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.016 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her