Boblberg logo
Jane – Tre år på efterskole fik veninder til at fordufte

Jane – Tre år på efterskole fik veninder til at fordufte

Jane har gået på Fenskær Efterskole i tre år, hvor hun her havde en tryg hverdag med alle sine efterskolevenner- og veninder omkring sig. Da efterskoleopholdet var slut, og efterskoleboblen sprang og forsvandt, så forsvandt den trygge hverdag for Jane, hvor fem minutter for sig selv aldrig var ufrivilligt på samme tid. De meget lange og ensomme dage, som prægede Janes nye hverdag, hvor efterskolevennerne var spredt rundt i Danmark, gjorde, at hun søgte nye måder at finde veninder på. Jane søgte på nettet efter nye venner og fandt frem til Boblberg, som for hende var den ideelle måde at finde nye venner på, da hun havde mulighed for at åbne sig op i sit eget tempo.

”Det var svært at komme hjem. Det var en kæmpe omvæltning. Pludselig var der ikke mennesker omkring én hele tiden. Boblberg var en stor hjælp. Boblberg gjorde, at jeg tog det først skridt tilbage til en mere social tilværelse.”

- Jane

Jane har i dag fundet en god veninde i Kristine gennem Boblberg. De to veninder har mange af de samme fællesinteresser og kan afspejle sig i hinanden. Det var vigtigt for Jane at finde en veninde i nærområdet, så de kunne mødes i hverdagene og lave spotane aftaler. Da de to veninder mødtes for første gang, gik snakken langt bedre end Jane havde turde håbe på. Sammen kan de to veninder snakke om alt med hinanden. De er på kort tid blevet hinandens fortrolige og har i dag daglig kontakt til hinanden.

”Vi har fundet hinanden og det er bare vildt rart. Snakken går bare mellem os, og vi har mange fællesinteresser, som vi nyder at lave sammen!”

- Jane

Jane har mange forskellige interesser – alt fra madlavning til bræt- og kortspil, som hun også ønsker at dele med andre som hun finder på Boblberg.

”Jeg har været rigtig glad for Boblberg, da jeg har haft mulighed for at finde nye veninder i mit eget tempo og selv bestemme, hvordan jeg ønskede at gøre det på.”

- Jane

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.636 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her