Boblberg logo
Lone – Ny by bragte venskaber for livet

Lone – Ny by bragte venskaber for livet

Lone har altid været meget social af natur og elsker at hjælpe, hvor hun kan, som også afspejler sig i hendes hverdag, hvor hun arbejder på et sygehus i psykiatrien. Da hun flyttede for et års tid siden, kunne hun derfor godt tænke sig at få et nyt netværk, som hun bl.a. kunne vandre eller gå til yoga med. Lone kom i tanke om, at hun før var blevet anbefalet Boblberg af sin tidligere vandremakker. Så da hun flyttede, tænkte Lone, at hun ville give Boblberg en chance og se, om hun kunne finde nye bekendtskaber, der havde de samme interesser som hende selv.

Lone oprettede derfor en bobl, hvor hun søgte andre, som hun kunne vandre eller gå til yoga med, gå i biografen eller få et glas vin sammen med efter arbejde en fredag aften. Udover at hun selv lavede en bobl, kontaktede Lone også andres bobler. Hun kom bl.a. i kontakt med Helle, som søgte nogle at tage i shelter med. Det var en kæmpe succes, og de fik også deres mænd med. Venskaber har nu udviklet sig til adskillige vandre- og caféture, men også til hyggelige stunder over et glas vin.

”Boblberg er så dejlig uformelt.”

- Lone

Derudover har hun mødtes med Terese, som havde mødt en anden kvinde gennem Boblberg, og hun havde så fundet en tredje veninde. Så lige pludselig var de blevet et hold på fire, som nu går i biografen sammen en gang om måneden.

Lone har mødtes med en masse forskellige mennesker. Nogle mødes hun ofte med og andre ses hun lidt mere uformelt med en gang hver anden måned.

”Boblberg er nemt og et sted, hvor man finder virkelige gode og forskellige venner.”

- Lone

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.718 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her