Boblberg logo
Charlotte – En ny veninde blev vejen ud af ensomheden

Charlotte – En ny veninde blev vejen ud af ensomheden

47-årige Charlotte har en stor angst for Covid-19 og har siden pandemiens begyndelse holdt sig meget isoleret. Dette har medført en følelse af at være indelukket og ensom. Hun flyttede til en ny by for år tilbage, men har aldrig rigtig fået opbygget sig et stort netværk i nærområdet, så det var begrænset hvor meget menneskelig kontakt hun havde/har i tiden med de forskellige restriktioner. Charlotte er lykkelig gift og har fire skønne børn og få gode veninder, men alligevel har hun følt en ensomhed i hverdagen og en mangel på nye input og perspektiver på livet. Her blev Boblberg vejen ud af ensomheden.

Charlotte fandt frem til platformen, da hun søgte på ’ensomhed’ på nettet – her kom Boblberg op som noget af det første, og Charlotte besluttede sig for at undersøge det nærmere.

”Hvor skal du ellers gå hen og finde nye venskaber, når du ikke kommer ud mellem andre?”

– Charlotte

Charlotte oprettede sig på Boblberg og startede stille ud med blot at udforske boblerne fra andre mennesker, for at få lidt inspiration til hvad det var, andre gik og søgte. Her oplevede hun en bred vifte af emner, så hun gav sig trygt i kast med at lave sin egen bobl i søgen efter nye bekendtskaber. Der gik lidt tid, før Charlotte begyndte at få henvendelser på boblen, men langsomt begyndte beskederne at komme, og hun endte med at tage kontakt til to forskellige kvinder.

Hun mødtes med den første kvinde på en café, da det var et godt udgangspunkt for at kunne se hinanden an. Der var en fin kemi mellem de to, og de klingede godt sammen i deres samtale. Men trods dette nye gode bekendtskab, var det ikke helt det tætte venskab, som Charlotte ønskede at finde. Hun besluttede derfor også at mødes med den anden kvinde for at se, om det var et bedre match. Og det var der ingen tvivl om, at det var. Kemien var stor, humøret var højt og humoren sad lige i skabet for dem begge. Med tiden blev de kun tættere og tættere i takt med, at de lærte hinanden at kende og fandt ud af, at de på mange måder gik igennem de samme udfordringer i livet. De har begge mand og børn, og er begge påpasselige med Covid-19, da deres forældre er i risikogruppen. Derudover flexjobber de begge, da de har nedsat arbejdsevne og derfor ikke kan have et normalt fuldtidsjob mere grundet fysisk eller psykisk skade, hvor Charlotte desværre kæmper med begge dele. Alt dette skabte en kontakt mellem dem, da de havde en forståelse for hinanden, og kunne relatere til hinanden på en helt speciel måde, som ikke almindelige mennesker kunne.

”Min nye veninde er blevet min humørboble forstået på den måde, at det humør hun har, får mit humør til at stige på få sekunder, da hun er en kvinde, som jeg kan sparre med.”

– Charlotte

De nåede at mødes to gange inden restriktionerne for alvor ramte Danmark. Her mødtes de på café og en efterfølgende shoppetur. De er begge mad- og kaffeglade, så det var de helt rette omgivelser. Her hyggede de med en god sludder og delte ud af deres liv og hverdag. De har også allerede mange planer for fremtiden, hvor de sammen vil udfolde deres fælles interesser indenfor loppemarkeder og genbrug.

Charlotte synes rigtig godt om Boblberg, da det var en hjælpende platform og en håndsrækning i en tid, hvor hun havde brug for det. Hun synes det er fantastisk, at der findes et sådant sted, hvor det ikke er tabubelagt at åbne op om og dele ud af sin ensomhed. Derudover ser hun også stor gavn i, at Boblberg også er et sted til at finde fællesskaber baseret på ens interesser.

”Alle aldre, alle typer kan være med”

– Charlotte

Hun har selv anbefalet siden til alle i sin omgangskreds, som hun mener, kunne have gavn af de mange muligheder, som Boblberg åbner op for. Specielt hendes nærmeste familie har hun opfordret til at benytte siden – herunder eksempelvis hendes mand, der har interesse for at fiske.

”Der er ingen grund til at gå rundt og være ensom, når man kan finde nogen på Boblberg.”

– Charlotte

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.718 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her