Boblberg logo
Shiela – Fandt en spillegruppe efter to år i udlandet

Shiela – Fandt en spillegruppe efter to år i udlandet

Shiela fik kendskab til Boblberg gennem en annonce på nettet, der fangede hendes interesse. Da hun udforskede platformen, så hun ligeledes Boblbergs samarbejde med Røde Kors, der gav hende en troværdighed af, at det var en fornuftig side at gøre brug af. Hun oprettede derfor en bruger, og startede ud med at se andre bobler igennem, for at få lidt inspiration. Her endte hun med at finde en kvinde, der søgte spillere til at spille canasta med. Shiela har gennem diverse familiearrangementer lært spillet, så hun gav sig derfor i kast med at skrive til boblen. Ligeledes går hun også ugentligt til banko, så hun har stor sans for spil.

”Jeg er bare sådan en spillefugl.”

– Shiela

De skrev ikke længe over Boblberg, før en aftale var i hus. Ved deres første møde havde de fundet en tredje kvinde, der også deltog. De mødtes til kaffe, et spil canasta og masser af god snak og kemi. Gennem Boblberg har de haft kontakt til flere andre kvinder, for at finde et fjerde medlem til spillegruppen, dog har endnu ingen haft tiden og overskuddet til den faste aftale, og heller ikke alle var et match til Shiela, og de to andre canasta-kvinder.

De har siden mødtes fast en gang om måneden, hvor de skiftes til at lægge hus til. Her mødes de kl 13, og spiller et par timer, mens de deler en let frokost eller aftensmad. De sørger altid for at aftale den næste dag, inden de går hvert til sit, for at sikre deres bekendtskab fortsat holdes vedlige. De er spredt på alderen i gruppen, men det har ingen betydning for dem, og de ser også alle aldre velkomne til at spille kort med dem.

Shielas intention med at bruge Boblberg var oprindeligt blot at finde nye bekendtskaber, gerne i nærområdet. Shiela og hendes mand har boet et par år i Tjekkiet, og da de vendte tilbage til Danmark, søgte Shiela at finde et nyt netværk. Hun havde selv oprettet en bobl med søgen efter bekendtskaber, men da der ikke var mange der henvendte sig, endte hun med selv at tage kontakt til andres bobler, og endte med det gode venskab i canastagruppen.

Shiela er selv stadig aktiv på Boblberg, hvor hun ofte gennemser de mange bobler på platformen, for at se om der er kommet nogen, der skulle fange hendes interesse. Selv har hun også tanker om at skulle lave egne bobler, hvor hun søger efter nogen at game med, en anden form for kortspilsgruppe eller nogen at lufte hendes hunde med, i de mange grønne områder.

”Jeg synes det er en alsidig fællesskabsfinder, hvor kun fantasien sætter grænser.”

– Shiela

Shiela synes rigtig godt om ideen bag Boblberg, og det at den er fællesskabsorienteret, og skaber rammerne for, at man ung som gammel kan finde bekendtskaber baseret på interesser. Hun har altid store anbefalinger med sig, når hun er ude omkring bekendte, hvor hun deler ud af egne erfaringer, samt fortæller om de mange muligheder, der findes på siden. Shiela er også aktiv på nettet, hvor hun altid sørger for at dele Boblbergs annoncer til sit netværk.

”Jeg synes ideen er rigtig god, og rammer et sted, der ikke fandtes i forvejen. Boblberg går ind og fylder et tomrum.”

– Shiela

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.026 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her