Boblberg logo
Maria – Fandt sin bedste veninde og en sorggruppe i en svær tid

Maria – Fandt sin bedste veninde og en sorggruppe i en svær tid

23-årige Maria studerer hun til ejendomsservicetekniker og er en person, der elsker at være social og blandt andre mennesker. Maria ønskede dog at udvide sin vennekreds, da hun også er lidt genert anlagt, som har gjort det svært for hende at få nye venner. Hun søgte efter nye bekendtskaber, som hun bl.a. kunne tage på café med, gåture og gå i biografen sammen med. Så da hun hørte om Boblberg, tænkte hun straks, at det ville være en oplagt mulighed til at få nye bekendtskaber, der har samme interesser som hende selv.

”Boblberg har været det helt rigtige for mig.”

- Maria

Hun oprettede selv en bobl som indeholdt, men henvendte sig også på andres bobler. Maria fik en del henvendelser på sin bobl og begyndte bl.a. at skrive med en, der hedder Laura, der også søgte nye bekendtskaber. Først skrev de lidt sammen, indtil de besluttede sig for at mødes til en gåtur ved havnen. Siden gåturen er de blevet bedste veninder og mødes nu 2-3 gange om måneden. De to veninder kan tale om tykt og tyndt, og der er ikke det, veninderne ikke kan lave sammen. En af deres fælles interesser er blandt andet selvpleje. Så nogle gange holder de sleepover, hvor de ordner negle, laver ansigtsmasker og farver hinandens hår.

For ikke så lang tid siden mistede Maria sin elskede morfar. I den sammenhæng oprettede Maria en bobl, hvor hun søgte efter en gruppe, der kunne tale om det at miste en person, man har nær. Det blev til en gruppe på otte personer som mødtes et par gange og talte om sorg, og hvordan de hver især takler en hverdag uden den person i deres liv mere. For Maria har det virkelig hjulpet at tale med andre mennesker om det. Det har været med til at hjælpe hende igennem en hård periode.

Selvom Maria allerede har fundet flere forskellige fællesskaber, har hun også en interesse inden for bagning. Derfor kunne hun godt i fremtiden tænke sig at oprette en bobl, der handlede om at lave en bageklub.

”Boblberg er et fantastisk sted, hvor man finder venskaber med fælles interesser.”

- Maria

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.952 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her