Boblberg logo
Maja – Manglede et fællesskab i en ellers travl hverdag

Maja – Manglede et fællesskab i en ellers travl hverdag

31-årige Maja oprettede en bobl, hvor hun skrev lidt om sig selv, og at hun ønskede at udvide sit netværk i en ellers travl hverdag. Udover at hun selv havde oprettet en bobl, skrev hun også på andres. Hun kom bl.a. i kontakt med en super skøn kvinde, som hun skrev sammen med i fire dage, før de besluttede at mødes. De mødtes inde i byen og gik en lang tur på næsten 8 kilometer. Det gik rigtig godt og snakken gik fra første sekund. Oftest er det svært at åbne op for de lidt mere sårbare emner første gang, man møder et nyt menneske, men gåturen udviklede så hurtigt til flere gåture med bl.a. hendes hest, caféture, middagsaftaler og diverse aktiviteter.

Maja søgte en hun kunne tale om tykt og tyndt med, og det er lige præcis det, hun har fundet.

”Boblberg er et sted, hvor der er alsidige mennesker – og der er ikke de relationer, man ikke kan få. Det at have noget fælles at gå op i er fantastisk.”

- Maja

Selvom Maja allerede har haft stor succes, er der altid plads til flere bekendtskaber. Et venskab der både bygger på hjemligt samvær, men også nogen, som man kan dele diverse oplevelser sammen med. Når samfundet begynder at åbne op igen efter corona, kunne Maja godt finde på at lave en bobl, hvor hun ville søge efter en til at starte til en fritidsaktivitet sammen med.

”Jeg synes Boblberg er virkelig fantastisk. Man kan få nogle gode venskaber, der faktisk kan blive meget bedre og mere på bølgelængde, end de andre venskaber man i forvejen har. Det at have nogle veninder, der har lyst til at lytte, når bålet brænder på, er fantastik.

- Maja

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.731 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her