Boblberg logo
Ibrahim – Fandt en reservebedste i en hård og ensom hverdag som blind

Ibrahim – Fandt en reservebedste i en hård og ensom hverdag som blind

At være en ung, social mand og samtidig være blind, har været utrolig hårdt for den kun 23-årige Ibrahim. Han fortæller, at han, som følge af at have mistet synet, altid har været meget ensom og har haft rigtig svært ved at være social. Men selvom Ibrahim har mødt mange udfordringer i sit liv, var han opsat på ikke at give op. Så da han en dag hørte om Boblberg gennem en bekendt, besluttede han sig for at bruge denne platform til at lede efter de venner og fællesskaber, han så længe har manglet i sin hverdag. For Ibrahim var det vigtigt at komme ud og mødes med andre og få en menneskelig og social kontakt. Han søgte derfor en ven, der ville mødes og gå ture og snakke. Efter kort tid på Boblberg var der en ældre kvinde ved navn Lilli, der skrev til Ibrahims bobl – og inden længe havde han fundet sig en sød reservebedste.

”Igennem Boblberg har jeg fundet en reservebedste, som jeg mødes med over en kop kaffe, middage, gåture og meget andet. Det er fantastisk – jeg er virkelig glad for dette koncept.”

- Ibrahim

Første gang Ibrahim og Lilli mødte hinanden var på Ibrahims fødselsdag. Her kom Lilli og overraskede Ibrahim og tog ham med ud og spise og fejre ham. Det er blevet til et nært venskab mellem de to, som Ibrahim ikke ville være foruden. Han har fået en social kontakt og et fællesskab, han har længtes efter. Udover det har det givet ham mod til at søge endnu flere nye relationer og tilføjer, at han helt klart ville bruge Boblberg igen.

”Boblberg er en platform, hvor man kan møde nye venner. Det er en fantastisk idé især for folk, som er ensomme og mangler venner.”

- Ibrahim

At Boblberg kunne åbne en helt ny dør til et socialt fællesskab for Ibrahim, glæder os meget. Vi er rigtig glade for, at han tog sig mod til at søge nye venskaber i en udfordrende og ensom hverdag. Her mødte han Lilli, og vi er sikre på, at der venter endnu flere fællesskaber lige rundt om hjørnet

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.730 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her