Boblberg logo
Kirsten – Alderen satte ikke en stopper for nye venskaber

Kirsten – Alderen satte ikke en stopper for nye venskaber

70-årige Kirsten hørte om Boblberg gennem en af sine veninder, der i forvejen kendte til Boblberg, og spurgte derfor Kirsten, om det ikke var noget for hende. På daværende tidspunkt havde hun ikke et behov for det, men da hun i 2013 flyttede fra Jylland til Sjælland, væk fra alle hendes venner, begyndte der at mangle noget i hverdagen. Hun flyttede til Sjælland fordi hun blev skilt fra sin mand og ville være tættere på familien og barnebarn. Skilsmissen var hård, men hendes barnebarn hjalp Kirsten med at komme på andre tanker. Udover familien manglede Kirsten nogle veninder tættere på hende selv, da hun er en meget frisk kvinde, som gerne vil have noget at lave. Hun oprettede sig derfor på Boblberg for at finde et netværk, og beslutted sig for at oprette en bobl, hvor hun skrev lidt om sig selv, samt at hun ønskede at finde veninder til gåture i naturen, cafébesøg, oplevelser eller hyggelige strikkeaftaler.

Udover selv at have en aktiv bobl, kontaktede hun også andres. En af dem var Dorthe, som hun begyndte at skrive sammen med. Kemien var der lige fra start på trods af, at Dorthe er lidt yngre end Kirsten. I dag ringer de jævnligt sammen og ses cirka tre gange om måneden til gåture, tivoliture eller til andre hyggelige ting.

Kirsten skriver også med en anden jævnaldrende dame, Rølle, som skrev til hende efter at have set Kirstens bobl. De ringer sammen af og til og har gjort det i et halvt års tid nu, men har desværre ikke mødtes på grund af corona. De havde aftalt at gå en tur i skoven op til jul, men da Kirstens familie er udsat, bliver det desværre ikke til noget, da hun ikke tør og passer ekstra godt på hvem hun ses sammen med. Når corona-situationen bliver bedre, har de planer om at mødes, da de snakker rigtig godt sammen.

I dag mødes Kirsten og Dorthe stadig, men de tager forbeholdene til sig og mødes til gåture, men med masker på. Dorthe har nemlig kun kontakt til Kirsten, og derfor tør Kirsten godt at mødes med hende, men da hun ikke kender Rølles omgangskreds, venter hun stadig med at mødes med hende til situationen er blevet bedre.

”I dag har jeg mere omkring ørerne og kommer mere ud, jeg er blevet mere glad. Det er meget positivt.”

- Kirsten

Kirsten kunne sagtens finde på at bruge Boblberg igen, så hun kan få et endnu større netværk. Hun synes Boblberg er en fantastisk idé.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 591.593 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her