Boblberg logo
Stefanie – Fik en god veninde og muligheden for at hjælpe andre

Stefanie – Fik en god veninde og muligheden for at hjælpe andre

At flytte til en helt anden by langt væk fra, hvor man kommer fra, var noget af en omvæltning for Stefanie på 25 år og hendes kæreste. Netværket i nærheden var meget begrænset samtidig med, at tidligere venskaber gled længere væk i takt med, at man går i hver sin retning. Så da Stefanie en dag faldt over Boblberg, besluttede hun sig for at oprette sig og undersøge det nærmere, da hun syntes, at det lød spændende og var meget opsat på et udvide sit netværk. Som person er Stefanie meget initiativrig og har foretrukket at reflektere over andres bobler og selv kontakte dem fremfor at lave sin egen bobl. Hun støder nemlig ofte på bobler, der matcher det hun selv søger, og her er hun bestemt ikke bleg for at starte en god dialog, som potentielt kunne føre til et venskab. Stefanie søgte selv nye veninder, der havde lyst at gå på café, gå ture, træne og bare snakke om alt mellem himmel og jord med, og det var der også en anden, der gjorde – nemlig Nanna. De to jævnaldrende piger skrev sammen første gang for 2,5 år siden og har stadig kontakt den dag i dag og ses jævnligt. Corona har dog gjort det lidt svært for dem at ses, men venskabet fortsætter online hver dag, hvor de flittigt opdaterer hinanden om helt basale hverdagsting.

”Boblberg er et rigtig godt sted at starte, hvis man er tilflytter og ønsker at finde et nyt netværk. Man kan være helt sig selv og tage tingene i sit eget tempo. Og så er der noget til enhver smag.”

- Stefanie

Udover at finde nye venskaber, havde Stefanie også et stort ønske om at tilbyde sine ressourcer og hjælp til andre, da dette falder hende meget naturligt. Hun fortæller, at hun tidligere har lavet frivilligt arbejde, og det var noget, hun ønskede at tage med videre ind på Boblberg, da hun hurtigt kunne se, at behovet for det var der. Stefanie har bl.a. hjulpet spanske Esther med at blive bedre til at tale og skrive dansk og ikke mindst med at socialisere sig med danskerne. Esther var jobsøgende, så her hjalp Stefanie hende også med at skrive en jobsøgning.

Stefanie holder løbende øje med bobler, hvor folk søger hjælp til det ene eller andet, og her står hun klar med en hjælpende hånd – om det er lektiehjælp, at lære dansk, som i Esthers tilfælde, eller noget helt tredje.

”På Boblberg har jeg både fundet noget til mig selv, og jeg har kunne hjælpe andre mennesker, hvilket jeg er rigtig glad for. Jeg kan rigtig godt lide konceptet – det taler bare lige til mig!”

- Stefanie

Ønsket om et nyt fællesskab samt ønsket om at kunne hjælpe andre har Stefanie altså fået opfyldt på Boblberg, og hun har bestemt intentioner om at fortsætte rejsen og sin søgen på Boblberg. Det glæder os meget at høre, og vi ønsker Stefanie alt muligt held og lykke!

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.720 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her