Boblberg logo
Hanne - Trodsede aldersforskellen og fandt sin træningsmakker

Hanne - Trodsede aldersforskellen og fandt sin træningsmakker

Nogle gange finder man ikke lige det man troede man ledte efter, men hvis man tør at være åben og tør at sige ja til de muligheder der kommer, viser det sig nogengange at være lige nøjagtigt det man ledte efter. Hanne på 23 var lige flyttet til byen og manglede en at træne med, hun oprettede derfor en bobl hvor hun søgte efter en træningsmakker. Kort efter fik hun svar på sin bobl, fra en sød dame, som gerne ville træne på hold sammen med hende i Fitness World. De to skrev lidt frem og tilbage, og fandt hurtigt ud af at kemien mellem dem var god.

Hanne havde dog ikke bemærket at den søde dame hun havde skrevet med var 27 år ældre end hende selv, hun gik ud fra at det var en ung pige på hendes alder. Da Hanne fandt ud af at hendes nye træningsmakker var 50 år, var kemien så god, at hun tænkte at det egenligt bare var hyggeligt. Det var en ny type ven. Age is just a number. - Hanne. Det var noget nyt for Hanne at skulle mødes med en hun havde mødt på internettet, og hun kunne derfor i høj grad mærke nervøsiteten komme snigende, før deres første møde.

Heldigvis var den søde dame ligeså nevøs som Hanne, og så var det ikke så skræmmende trods alt. Hanne synes at det var rart at tage til holdtræning sammen med en makker, som så mange andre gør, og hun kunne mærke at hun fik et boost af motivation. Den fysiske forskel var ikke et problem, for de tilpassede tempo, vægt og gentagelser til egen kunnen. Aldersforskellen var heller ikke et problem udover træningen, Hanne synes det var rart at snakke med en, der havde nogle andre perspektiver på livet, end hun selv har.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.701 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her