Boblberg logo
Lise – Har fundet en gruppe veninder, en ridemakker og er blevet dansklærer for en ung dreng

Lise – Har fundet en gruppe veninder, en ridemakker og er blevet dansklærer for en ung dreng

Lise fik kendskab til Boblberg gennem en af hendes veninder, der er handicappet, og selv havde brugt siden til at finde andre veninder, der ligesom hende, lever med et handicap. Lise blev inspireret til at prøve platformen, da hun selv var og er et sted i livet, hvor hun lever en hverdag med udfordringer. Lise er nemlig førtidspensionist grundet skader i hoften. Hun har i mange år haft problemer med hoften, hvilket har skabt en svær tilværelse med arbejde og den generelle hverdag. Det medførte også, at mange af hendes veninder fra det tidligere arbejdsliv efterhånden faldt fra, da Lises nye udfordringer blev for svære for dem at håndtere og støtte op om. Hun havde derfor behov for at finde en ny type af veninder i sin hverdag, der kunne acceptere, og måske endda relatere, til hendes situation. Alt dette ligger netop til grunde for at Lise oprettede sig på Boblberg – hun havde brug for at finde et nyt netværk.

”Hvor finder man ellers nye veninder, når man ikke er ude og møde mennesker.”

– Lise

Lise udforskede Boblberg og de mange bobler på siden, og der gik ikke længe før, hun havde skrevet til flere, der havde fanget hendes interesse. En af disse var en gruppe kvinder, der søgte flere medlemmer til en bogklub. Lise søgte netop nye veninder, så dette var en oplagt mulighed, og hun skrev til dem, at hun glædeligt ville være med. I dag mødes de regelmæssigt til masser af sludder, mad eller kaffe. Hvad der startede som en bogklub har nu udviklet sig til ren hygge.

Lise har også fået kontakt til en ung udenlandsk mand, der var flyttet til Danmark og ønskede at lære det danske sprog. Lise havde selv ikke den store erfaring som lærer, men så det inspirerende, at hun kunne være med til at udvide hans viden om den danske kultur. Så hun gav sig i kast med at lære fra sig. De mødes stadig regelmæssigt eller snakker sammen over telefonen for at holde bekendtskabet og sproget vedlige.

Sidst har Lise fundet en ridemakker i Mads, som hun mødes med til diverse rideture i det fri. Lise har altid haft interesse og erfaring indenfor heste, og de seneste år har hun brugt mange kræfter på at træne sig op igen efter skaden i hoften. Hun nyder at have fundet Mads, som hun ikke kun rider med, men også har opbygget et dejligt venskab med.

Lise har stor begejstring for Boblberg og kan næsten ikke få hænderne ned over det budskab, som siden er formet af. Hun har store anbefalinger med sig, når hun er ude omkring andre, der ikke kender til Boblberg. Hun deler også åbent ud omkring sin egen oplevelse og håber, at det kan inspirere andre til at give sig i kast med siden.

”Jeg synes det er meget rørende, at man kan møde mennesker på den måde. Helt almindelige mennesker, der mangler en kontakt med andre.”

– Lise

Lises kalender er booket med aftaler, som hun har fundet gennem Boblberg, men på trods af det, er Lise stadig aktiv på siden og sidder ofte og ser nye bobler igennem for at se, om der skulle være nogen, der fanger hendes interesse. Hun har også planer om selv at skulle oprette en bobl i den nære fremtid.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.720 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her