Boblberg logo
Jonas – Fandt en ny veninde da andre venner svigtede

Jonas – Fandt en ny veninde da andre venner svigtede

Jonas blev første gange opmærksom på Boblberg, da han så et banner på Psykiatrisk Center Sct. Hans i Roskilde. Jonas har boet på Sct. Hans i næsten 3 år og i den tid er vennekredsen skrumpet. Jonas tog et valg om aktivt at søge nye venner på Boblberg, som han kunne dele hverdagen med.

For omkring 2 måneder siden oprettede Jonas sig som bruger på Boblberg og skrev sin første Bobl. Jonas ønskede at finde nye venner og hørte derfor om der var nogle, som kunne tænke sig at tage ud og skøjte med ham. Det var denne bobl, som gjord at Lise kontaktede Jonas.

Jonas og Lise har på kort tid fået opbygget et unikt venskab. De to er venner er hinandens modsætninger, men supplerer hinanden rigtig godt.

”Lise snakker meget, men det er rart, så lytter jeg nemlig.”

- Jonas

De to venner nyder hinandens selskab og er næsten sammen dagligt. De har mange fællesinteresser, hvilket gør det nemt at beslutte hvilken film de skal se eller hvilken musik de skal høre. Lise har også lært Jonas at spille Backgammon, så de to udfordrer ofte hinanden.

Jonas er taknemlig for hans venskab med Lise, som han har fundet på Boblberg, og synes klart at andre burde prøve det.

”Det er smart! En fantastisk måde at møde nye mennesker. – Man kan nå meget langt omkring med en online platform som Boblberg.”

- Jonas

Jonas har intentioner om at bruge Boblberg igen, til at finde andre som han kan spille computerspillet Call of Duty sammen med.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.730 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her