Boblberg logo
Sussie – Fik lys på tilværelsen gennem nye venskaber

Sussie – Fik lys på tilværelsen gennem nye venskaber

Sussie på 52 år har leddegigt, og har derfor været førtidspensionist siden hun var kun 22 år gammel. I alle årene har Sussie haft svært ved at udvide sin omgangskreds, men da hun opdagede, at Boblberg fandtes, blev hun bare så glad. Hun oprettede straks en bobl, hvor hun søgte efter nye veninder, men hun henvendte sig også på andres bobler. Hun kom blandt andet i kontakt med tre skønne kvinder, Heidi, Rikke og Winnie.

Heidi havde oprettet en bobl, hvor hun søgte nogle at spille brætspil med, og da Sussie elsker at spille backgammon, aftalte de at mødes til et spil. Så første gang de mødte hinanden, spillede de backgammon og drak kaffe for at finde ud af, om kemien var der, hvilket den heldigvis var. Siden da er det blevet til adskillige middage, gåture, telefonsamler og endnu mere backgammon. Heidi bor kun fire minutter fra Sussie, og derfor ses de ret ofte – og tit til spontane aftaler. Selvom Heidi er en travl kvinde med arbejde, mand, børn og børnebørn, er det ikke kun hende, der har lukket Sussie ind, men hele familien.

I og med, at Sussie er førtidspensionist, kan hun nogle gange godt savne at have en hobby at gå op i, så hverdagen ikke bliver alt for ens. Heidi fik den idé, at Sussie skulle i gang med at lave smykker. Heidi har nemlig ikke selv tid til det, så en dag da Heidi var inviteret over til middag, kom hun med perler som værtindegave. I dag er det næsten blevet til en hel smykkeproduktion, hvor Sussie både laver armbånd, halskæder, øreringe og ankelkæder.

Ligesom med Heidi, var kemien der også med det samme mellem Rikke og Sussie. Der er ikke noget, som de to sludrechatoller ikke kan tale om. De taler i telefon sammen hver dag, og de har et mål om at mødes fast en gang om ugen. Rikkes datter har endda overhørt en telefonsamtale mellem de to veninder, hvor hun efterfølgende havde sagt ”Man skulle tro, at I har kendt hinanden i 20 år, sådan som I taler sammen.” De er blevet så tætte, at Sussie er blevet inviteret til både Rikkes og hendes datters fødselsdage.

Til forskel fra Heidi og Rikke, som begge har fuldtidsjobs, er Winnie førtidspensionist ligesom Sussie. På grund af COVID-19 har de ikke kunne mødes så mange gange fysisk, men det har ikke stoppet de to nye veninder for at holde kontakten. Snakken er bare blevet rykket til flere timers telefonsamler i stedet for, men de regner stærkt med, at de får set mere til hinanden, når omstændighederne ser lidt bedre ud.

”Jeg har simpelthen været så heldig at finde de her fantastiske damer. Mine tre bedste veninder. Så tak til Boblberg.”

- Sussie

Sussie fortæller ofte om Boblberg til andre, da hun synes, at alle kan få noget ud af tilbuddet, ligegyldigt hvilken situation man står i.

”Alle burde gå ind på Boblberg. Man kan både finde en, der døjer med det samme, men også bare det at finde en, der har de samme interesser som en selv. Det er fantastisk. Boblberg er et genialt koncept, og jeg har haft en fantastisk oplevelse.”

- Sussie

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.701 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her