Boblberg logo
Liv – En kop kaffe udviklede sig til et godt venskab

Liv – En kop kaffe udviklede sig til et godt venskab

Liv hørte om Boblberg for første gang gennem en veninde, som anbefalede siden til hende, da hun havde prøvet det tidligere med stor succes. Liv oprettede en bobl, hvor hun søgte nye bekendtskaber til gåture, cafébesøg og oplevelser. En pige fra samme by kommenterede på Livs bobl, og de begyndte at skrive sammen frem og tilbage. De besluttede sig for at mødes på en café over en kop kaffe, hvor de klingede rigtig godt lige fra start.

De er i dag blevet rigtig gode veninder og mødes ofte – de går ture, tager på oplevelsesture, cafébesøg og meget mere. Liv er for kort tid siden flyttet til en anden by på grund af studie, så det er blevet lidt sværere for dem at ses. I stedet for ringer og skriver de med hinanden næsten hver dag, så de stadig kan holde kontakten. Selvom de nu bor længere væk fra hinanden, er de stadig gode til at se hinanden minimum en gang om måneden. Liv synes, at Boblberg er et rigtig godt sted til at finde nye veninder.

”Boblberg er et rigtig godt sted at starte, hvis man har svært ved bare at gå ud til folk og sige hej. Det er en rigtig god mulighed til at starte et sted.”

- Liv

Liv fandt det hun søgte på Boblberg og kunne godt finde på at benytte sig af platformen igen, eftersom hun er tilflytter til en ny by. Hun tænker, at det vil være et oplagt sted for hende at finde nye bekendtskaber, nu hun ikke kender så mange i området udover dem fra studiet.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 612.970 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her