Boblberg logo
Mentoo – Fra gadedreng til at føle sig en del af Danmark

Mentoo – Fra gadedreng til at føle sig en del af Danmark

Mentoo flyttede til Faaborg i sommeren 2019 i forbindelse med et nyt job. – Det kan være svært at flytte til en ny by, væk fra alt det velkendte og trygge rammer. Det var det også for Mentoo.

Fornemmelsen af at sidde fast og føle sig ensom ramte Mentoo. Han søgte derfor efter andre i hans lokalområde, som han kunne mødes med, over en fælles interesse. Han har en passion for at male, han har malet siden han

Mentoo har gennem Boblberg fundet en ven, som han spiller World of Warcraft sammen med. De to bruger World of Warcraft til at slappe af og afkoble fra hverdagen. Mentoo og hans nye ven har også kontakt og skriver sammen ude fra spillet.

”Jeg har fundet en, som jeg spiller World of Warcratf med. Det er langt hyggeligere at spille sammen”.

- Mentoo

Mentoo har i sin levetid, som så mange andre, oplevet op- og nedture, men heldigvis er det de færreste, som har haft samme start på livet som ham. Mentoo har startet livet ud med at være gadedreng i Bangladesh, før han kom på børnehjem, sammen med Bangladeshs mange forældreløse børn. Som 7-årig bliver Mentoo adopteret af en familie på Fyn, og starter her sit liv i Danmark, med en ny kultur, et nyt sprog, nye traditioner og normer.

De store kulturelle forskelle har gjort, at Mentoo igennem sit liv har kæmpet med følelsen af at mangle en del af sig selv, eller at skulle skjule sit fulde jeg for at passe ind.

Mentoo har en stor kærlighed til sine medmennesker og åbner gerne sine arme for dem, som har brug for det. - Mentoo tilbyder og opfordrer andre til at tage kontakt til ham på Boblberg, hvis man har ondt i livet eller bare er lidt trist. Han vil gerne høre andres historie og dele ud af sine erfaringer omkring det at miste og føle sig udenfor. Han håber på at kunne hjælpe andre, med at komme ud på den anden side.

Ud over lysten til at hjælpe andre, så har Mentoo også et stort ønske om at starte et kollektiv. Mentoo drømmer om at dele bolig med andre, baseret på et mangfoldigt værdigrundlag og som deler hans interesse for det kreative.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.730 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her