Boblberg logo
Pia – Boblberg blev vejen ud af ensomheden som enke

Pia – Boblberg blev vejen ud af ensomheden som enke

Pia fik kendskab til Boblberg efter hun havde set et opslag omkring det. Hun fandt platformen interessant og besluttede sig for at oprette sig for at se det nærmere. Pia mistede kort forinden sin mand og mærkede en stor ensomhed ramme hende og den nye hverdag. Hun følte, at hendes omgangskreds frygtede samtalen om døden og derfor langsomt distancerede sig fra hende. Her så hun Boblberg som en god mulighed for at møde nye mennesker, der enten havde kendskab til hendes situation, eller bare ville dele en fælles interesse.

Pia startede med at udforske andres bobler og opsamle inspiration, før hun gav sig i kast med sin egen bobl. Det har herigennem lykkedes hende at finde to forskellige kvinder, der skrev til hende gennem boblen. Den ene kvinde har hun mødtes med af flere omgange, hvor de har haft nogle hyggelige timer med spil og kaffe. Den anden kvinde har Pia kun ses med få gange, men de har fra start haft en god kemi og fælles kreative interesser, såsom at strikke og hækle. Her ser hun også et stort potentiale for, at det kan udvikle sig til et godt venskab. Hun mødes i dag med begge kvinder en gang om ugen og håber, at dette kan fortsætte fremover.

”Boblberg er for mange, fordi man kan lave et ønske om hvad det er man vil og møde en eller flere med samme interesser”

– Pia

Pia har haft god succes med at bruge Boblberg og anbefaler aktivt platformen til andre hun møder på sin vej. Her fortæller hun åbent om sin egen oplevelse og de muligheder Boblberg giver for at møde andre mennesker, man måske ellers ikke ville støde på. Pia har planer om fortsat at gøre brug af Boblberg og er åben for stadig at møde nye bekendtskaber, både gennem sin egen aktive bobl, men også hvis hun ser andres bobler, der kunne have en fælles interesse.

”Jeg håber det lykkes for mig at udvide min horisont med endnu en, der har lyst til at hygge sammen med mig.”

– Pia

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 606.417 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her