Boblberg logo
Karin – En ny veninde hjalp i ensom hverdag

Karin – En ny veninde hjalp i ensom hverdag

67-årige Karin gik tidligere på pension end normalt pga. langvarig sygdom og følte sig derfor ensom, da hun oveni det også var tilflytter til en ny by. Til at starte med troede hun ikke rigtigt på, at det var muligt at finde nye venskaber på Boblberg, da hun opdagede platformen på nettet. Men hun tog chancen alligevel og oprettede en bobl, hvor hun skrev, at hun søgte nye venskaber. Der kom flere henvendelser end Karin først lige havde troet, men der var specielt én dame, som hun havde rigtig god kemi med. De skriver sammen og har planer om at mødes, men da Karin er særlig udsat af corona, har hun måtte passe ekstra meget på med at ses omkring andre.

I dag skriver Karin frem og tilbage med den søde dame, som hun desværre ikke har haft mulighed for at mødes med endnu. I stedet for at mødes, ringer og skriver de sammen – og de vil snart prøve at se, om de kan mødes og gå en tur sammen – selvfølgelig med god afstand.

Karin synes Boblberg er alletiders, især fordi hun synes, at det er ekstra svært at finde nye venskaber i hendes alder.

”Jeg troede i starten at Boblberg var fup og fidus, fordi det lød for godt til at være sandt, men det er i den grad blevet modbevist.”

- Karin

Karin er stadig aktiv på Boblberg og håber på at kunne finde andre veninder, som hun også kan mødes med, når omstændighederne tillader det.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.730 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her