Boblberg logo
Camilla – Fandt støtte i en ny veninde på Boblberg

Camilla – Fandt støtte i en ny veninde på Boblberg

For 20-årige Camilla var det et stort ønske at finde nye venskaber. Hun havde op til flere gange oplevet, at hendes venner vendte hende ryggen og fortæller også, at hun inderligt manglede nogen, der bare kunne stå ved hendes side. Hun besluttede sig derfor for et år siden at finde ud af, hvor man kunne finde nye venskaber. Lidt søgen på nettet resulterede i, at Camilla kom ind på Boblbergs hjemmeside, hvor hun hurtigt oprettede sin egen bobl, og kort tid efter oprettede hun endnu en. Her fortalte hun om sig selv, sine interesser og nogle af de ting, hun havde været i gennem. I første omgang søgte Camilla en dansepartner, da hun elsker at danse og har gået til contemporary dance i et år. Udover det søgte Camilla helt generelt bare efter nye venskaber, som hun kunne dele sine interesser og tanker med. Hun har i løbet af året skrevet med en masse forskellige, men for et halvt år siden reflekterede Camilla over en interessant bobl – nemlig Louises. De to jævnaldrende piger skrev meget frem og tilbage, og der opstod hurtigt en rigtig god kemi mellem dem. Louise havde ligesom Camilla oplevet, at hendes venner havde svigtet hende, så allerede her kunne de relatere til hinanden.

”Da vi mødte hinanden for første gang, klikkede vi vildt godt! Vi har mange fællesinteresser – film, make-up, sætte hår, Tik-Tok og meget mere. Og så snakker vi bare rigtig godt sammen!”

- Camilla

At have fundet en veninde, som har været igennem mange af de samme ting som en selv, er en støtte, som Camilla værdsætter rigtig meget, og det samme gør Louise. Dermed ikke sagt, at alt snakken skal gå på det, men der opstår naturligt en form for tryghed og gensidig respekt. Denne tryghed er også tydelig at spore på Boblberg, fortæller Camilla, og tilføjer, at det er en rar og behagelig platform til at finde nye venskaber og fællesskaber.

”Boblberg er en rigtig god måde at møde nye mennesker på. Den samler folk med samme interesser, og jeg vil helt klart anbefale Boblberg til andre!”

- Camilla

Vi er rigtig glade for at høre, at Boblberg har været med til at give Camilla det fællesskab, hun har manglet samt en støtte i en ny, sød veninde. Vi ønsker hende alt det bedste i hendes videre søgen på Boblberg. Måske der venter en ny dansepartner og endnu flere venskaber lige om hjørnet – det er vi helt sikre på!

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 606.418 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her