Boblberg logo
Malene – Fandt en veninde i en svær tid med depression

Malene – Fandt en veninde i en svær tid med depression

29-årige Malene lider af en depression, der ofte sætter en stopper for overskuddet og dermed at finde nye veninder og bekendtskaber. Hun har flere gange stødt på og prøvet andre sider, der har annonceret med at finde veninder, men de har ikke virket for Malene. Ved Boblberg blev Malene fanget af samarbejdet med Røde Kors, som hun så en stor troværdighed i.

”Boblberg finder jeg meget trygt og troværdigt”

– Malene

Malene oprettede sig på Boblberg, og blot efter få måneder fandt hun Trine, der i dag er en af hendes rigtig gode veninder. Malene havde selv oprettet en bobl, hvor hun skrev om sig selv og sin situation med depression og at hun søgte nye veninder. Her startede kontakten med Trine, der responderede på Malenes bobl. Efter at have skrevet kort sammen, valgte de at mødes.

De valgte ved første møde at gå en tur om den lokale sø. Dette mente de var de bedste rammer – et åbent og frit sted, hvor der altid var mulighed for at trække sig, hvis der ikke var kemi. Dette var dog ikke tilfældet for Trine og Malene. De endte med at gå en tur på tre timer, hvor snakken gik, som hvis de havde kendt hinanden i hele deres liv. De er begge jævnaldrende og har interesse og arbejde indenfor samme fag, sundhedsplejen. Det var et perfekt match. De to skriver og snakker stadig sammen og sørger for at mødes regelmæssigt til ”walk’n talks”, for at holde venskabet ved lige.

Malene synes rigtig godt om Boblberg og det koncept der er bag. Hun finder siden let og overskuelig at benytte og ville ønske at flere kendte til den. Malene ser også mange muligheder i Boblberg ift. hendes arbejde i hjemmeplejen, hvor hun forsøger at dele budskabet til så mange som muligt. Hun har før haft oplevelsen af, at der netop har manglet en platform, hvor der var mulighed for at finde andre med fælles interesser eller lignende, som hun kunne videregive til de ældre borgere, som hun arbejder med.

” Jeg håber at Boblberg udvikler sig til noget stort og at flere indser hvor godt et koncept det er”

– Malene

Malene har allerede selv anbefalet siden til alle i hendes omgangskreds, både kollegaer og venner, der kunne have en interesse i at finde et fællesskab. Hun har også selv overvejelser om at benytte siden igen, da hun snart flytter nordpå og tænker, at der netop her er en mulighed for at finde nye bekendtskaber i de nye omgivelser.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.819 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her