Boblberg logo
Tue – Fik udvidet sin omgangskreds med nye bekendtskaber

Tue – Fik udvidet sin omgangskreds med nye bekendtskaber

Tue hørte om Boblberg for første gang på sit gymnasium, da to fra virksomheden var ude at fortælle om platformen. Han oprettede sig næsten lige efter og gik i gang med at læse andres bobler igennem. Her stødte han på en bobl, som han syntes lød interessant. Det var en jævnaldrende gut, der lige var flyttet til byen. I boblen havde han skrevet lidt om ham selv, hans interesser og hvad han søgte – og det stemte ret godt overens med det, som Tue søgte.

De skrev sammen i lidt tid, før de valgte at mødes på en brætspilscafé for at se hinanden an. De havde allerede over beskederne fået fornemmelsen af, at de havde en god kemi. Ved første møde startede aftenen stille ud, men som tiden gik, blev de mere tilpas i hinandens selvskab. De endte med at sidde i flere timer, hvor de spillede en masse spil og hyggede sig. De skriver stadig sammen og ses jævnligt for at holde venskabet i gang. Her mødes de til gåture, spil, biografture eller andet.

Tue synes rigtig godt om ideen bag Boblberg og de mange fællesskaber, man kan få ud af at benytte platformen.

”Boblberg er meget bedre end andre lignende sider og mere overskuelig og nem”

- Tue

Tue fandt det han søgte på Boblberg, men vil helt sikkert benytte Boblberg igen i fremtiden, hvis han en dag skulle stå i en lignende situation. Han anbefaler det til andre og deler også gerne ud af de erfaringer, han har haft med siden, hvis nogen viser en interesse.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.026 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her