Boblberg logo
Vivi – Det er okay at være ensom, selvom man har en familie

Vivi – Det er okay at være ensom, selvom man har en familie

Vivi på 47 år er en frisk person, der til dagligt arbejder og har børn og hund at passe – nøjagtigt ligesom rigtig mange andre kvinder. Men trods det, kunne hun tit sidde tilbage med følelsen af ensomhed. Da Vivi for første gang hørte om Boblberg gennem et oplæg, der blev holdt på hendes arbejdsplads, gik hun straks hjem og udforskede platformen. Hun valgte også at oprettet en bobl, hvor hun søgte en gåmakker, som hun kunne gå ture sammen med. En kvinde, på Vivis egen alder, kommenterede på boblen. De skrev lidt frem og tilbage indtil Vivi tog initiativ og spurgte, om de skulle mødes.

I dag har de mødtes flere gange over en gåtur med hunden – hvilket hendes nye veninde er meget glad for, da hun elsker dyr, men desværre ikke må have hunde hvor hun bor. De snakker godt sammen og bor kun to minutter i bil fra hinanden, hvilket gør det nemt for dem at ses spontant. De ses indimellem når Vivi har mulighed for at gå en tur i forhold til hendes job, da veninden går hjemme og ofte har mulighed for at gå en tur, når Vivi skriver til hende.

”Nogle kan være på en øde ø og har det helt fint med det, mens andre mangler det sociale. Det er okay at være ensom, selvom man har familie, men man mangler bare nogle indimellem til at gå en tur med eller noget.”

- Vivi

Vivi kunne sagtens finde på at bruge Boblberg igen til at finde flere veninder i samme område.

”Det en genial måde at finde nye mennesker på, og den når ud til mange, fordi den er så simpel og nem at gå til. Det er til folk for både dig og mig. Det er for alle, både psykisk syge, men også helt almindelige mennesker, der sidder med den her alene-følelse på trods af, at man har et velfungerende liv.”

- Vivi

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 606.408 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her