Boblberg logo
Jeanne – Fandt venindegruppe med samme kroniske smerter

Jeanne – Fandt venindegruppe med samme kroniske smerter

Jeanne stødte på Boblberg på nettet, og platformen fangede hurtigt hendes interesse, da hun netop stod i en situation, hvor hun ønskede nye bekendtskaber. Jeanne havde lige flyttet teltpælene fra Sjælland til Jylland, og trods en fast venindeflok, ønskede hun at finde flere i det nye nærområde.

”Jeg synes Boblberg er en mega god ide.”

– Jeanne

Jeanne fik stablet to forskellige møder på benene, en gåtur i det fri og en middag. Ved begge møder havde der været en god stemning og hyggelige snakke, men i sidste ende var de alligevel blevet enige om, at det ikke var et match, hvilket Jeanne anser som en helt ærlig sag.

Jeanne havde endnu ikke opgivet håbet, og efter lidt tid, fandt hun en gruppe, som hun er blevet en del af. Det var en gruppe bestående af tre kvinder, der søgte efter andre, der levede med kroniske smerter. Jeanne lider selv af fibromyalgi (kroniske smerter) samt en skadet skulder og en rygskade pga. en tidligere arbejdsskade – så denne gruppe kunne man vist roligt kalde for et match. Allerede fra første møde var der god kemi, og selvom de endnu ikke kender hinanden så godt, fandt Jeanne det rart og trygt at være i et selskab, der havde kendskab og forståelse for de mange udfordringer, som kroniske smerter medbringer til hverdagen – noget som andre mennesker ikke forstår. Gruppen har planer om at mødes månedligt til rundstykker, kaffe og masser af hyggelige snakke.

Jeanne anbefaler Boblberg til andre, der også søger nye bekendtskaber, om det er efter interesser eller andre i samme udfordrende situationer. Hun har allerede selv været med til at sprede budskabet ved at forklare flere af sine veninder om konceptet. Hun synes det er et rigtig godt initiativ og et trygt sted, hvor man kan give sig i kast med søgen efter fællesskaber.

”Man skal ikke være bange for at opsøge nye mennesker – man må springe ud i det før, at det kan lykkes.”

– Jeanne

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.253 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her