Boblberg logo
Lise – Fik tankerne væk fra sin ADHD-diagnose

Lise – Fik tankerne væk fra sin ADHD-diagnose

37-årige Lise har altid været meget social og elsker at være omgivet af mennesker. Det har hendes tidligere arbejdspladser også båret præg af som SFO-medhjælper og en lederposition i en dagligvarebutik. Efter Lise fik konstateret ADHD og derfor ikke længere er på en arbejdsplads, som ellers ville være et meget naturligt sted at finde nye bekendtskaber, kunne hun godt tænke sig at udvide sin omgangskreds. Derfor tog hun beslutningen om at oprette en bobl på Boblberg, hvor hun søgte nye venner og bekendte.

På Boblberg kom Lise i kontakt med Britt, som hun pudsigt nok har gået på samme folkeskole med. De skrev og ringede sammen, før de besluttede sig for at mødes. Første møde foregik over en kop kaffe hjemme hos Lise. De har ikke nået at mødes så mange gange endnu, men de facetimer sammen hver dag, og de har helt sikkert i planerne at mødes meget oftere i fremtiden.

”Dét at have fået en god veninde at spare med og lære af, det er som en drøm, der er gået i opfyldelse.”

- Lise

Udover at Lise har fundet Britt, har hun også fået en rigtig god ven, Jonas. Han havde skrevet en bobl, hvor han søgte nogen at stå på skøjter med. I den sidste uge har de mødtes hver dag, hvor de blandt andet har stået på skøjter og lavet snobrød.

Lise bruger Boblberg regelmæssigt, og hun er altid klar på at møde nye mennesker.

”Boblberg er et fantastisk sted. Jeg anbefaler det til alle. Folk er meget oprigtige og det handler ikke om udseende, men dét at finde fællesskaber. Genialt koncept.”

- Lise

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.026 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her