Boblberg logo
Inger Lise – Fandt en veninde med samme interesser og drømme

Inger Lise – Fandt en veninde med samme interesser og drømme

Det var ikke let for den ellers meget sociale anlagte Inger Lise på 75 år at finde nye bekendtskaber, som hun havde et stort ønske om. Hun er stadig på arbejdsmarkedet, hvor hun i sit eget kunststudie derhjemme underviser andre i billedkunst, som selv er en af hendes store passioner og interesser. Men udover hendes elever var netværket i nærheden af hende begrænset. Inger Lise fortæller os, at hun oplever, at det kan være vanskeligt at få nye venner i hendes aldersgruppe, så da hun blev introduceret til Boblberg gennem hendes kommune, herskede der ingen tvivl om, at det skulle have en chance. Hun fik hurtigt kontakt til andre mennesker, og der var særligt én jævnaldrende kvinde, hvor kemien virkede rigtig god. Kort tid efter de var begyndt at skrive sammen, besluttede de sig for at mødes for at se, om kemien var ligeså god, når de sad ansigt til ansigt – og det var den i aller højeste grad. De foretrækker begge to at mødes fremfor at skrive sammen, da de elsker at komme ud og være sociale. Det skulle hurtigt vise sig, at de to kvinder havde meget at snakke om og en masse tilfælles. Selvom det kun er et par måneder de har haft kontakt, er de blevet gode veninder og ses gerne en gang om ugen.

”Vi har en rigtig god kemi! Vi har de samme interesser såsom opera og kunst, og så har vi allerede planlagt, at vi skal ud og rejse sammen, når det bliver muligt igen”

- Inger Lise

For den meget sociale anlagte Inger Lise, som elsker at komme ud og møde mennesker, er hun glad for at have fundet et mødested som Boblberg. Hun har altid været glad for at rejse og har gennem årene rejst meget rundt i verden blandt andet for at lytte til opera og blive inspireret af kunst, som er to store interesser. At have fundet en, der deler samme interesser, og som man kan drømme med, har bidraget med meget glæde i Inger Lises hverdag.

Især i en tid præget af Corona, er behovet for at søge nye fællesskaber bestemt ikke blevet mindre. Og netop behovet og ønsket om nye fællesskaber og relationer har Boblberg været med til at opfylde for Inger Lise, som fortæller, at hun har anbefalet Boblberg til andre, og at det bestemt ikke er sidste gang, hun har brugt det. Det glæder os meget, at Inger Lise har haft glæde af Boblberg og fortsat vil bruge det til at udvide sit netværk endnu mere!

"Tusind tak fordi I hjælper vi som er lidt ældre med at finde nye venner igen! Behovet for Boblberg er rigtig stort, og det er et fantastisk initiativ!”

- Inger Lise

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.701 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her